IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Mitä et halua tietää minusta =)Sunnuntai 28.05.2006 00:22


* Nimesi (2. nimesi ja lähimmän naapurisi sukunimi)
* Asuinpaikkasi (kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla)
* Ikäsi (lisää oikeaan ikääsi lohjenneiden sormikynsiesi lukumäärä)
* Ammattisi (naiskäyttäjä kirjoittaa äitinsä ammatin, mieskäyttäjä isänsä)
* Harrastuksesi (harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/sietää)
* Lapsiesi lukumäärä (montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät)
* Hiustenvärisi (tämän hetkinen paidanväri)
* Silmienvärisi (tämän hetkinen housujen väri)
* Musiikkimakusi (genre, jota et siedä)
* Lempiartistisi (tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi)
* Itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi (se adjektiivi, mikä lukee ensimmäisenä, kun kirjoitat googleen 2. nimesi ja "adjektiivi"

Nimi: Eveliina Brander
Asuinpaikka: Taavetti
Ikä: 23
Ammatti: Eläkeläinen
Harrastukset: Maraton
Lapset: 0
Hiusten väri: Valkoinen
Silmien väri: Punainen
Musiikkimaku: Jazz
Lempiartistisi: Indika
Adjektiivi: Älypää

Heh heh...tää oli tosi nasta...kiitos Bertalle :)

Kesä on alkanut.Torstai 18.05.2006 01:22

Kesä on todellakin alkanut...nyt on meinaan saatu uusi ilme hankituksi.

Viime vapailla tuli laulettua vähän karaokea kavereitten tykönä, ja kivaa oli =) Nyt on hallussa Pelimies, Psykedeliaa ja Perhonen...myös tanssikuviot on otettu huomioon, sekä huudahdukset, kiitos Suomi jne.

Huomatkaa myös, että kaikki biisit alkaa P-kirjaimella. Nyt vaan keksimään porukalla kolmen P:n sääntöjä =)

Mulle osuva voisi olla:

Piukkojen
Paikkojen
Pimu


Joten näillä lähdetään kesään.

Fiilistä elämään...Perjantai 12.05.2006 00:38

Huomenna hyvästelen parhaan työkaverin. Fiilis on sanoin kuvaamaton :(
Jään tänne ainoaksi vakkariksi tämän jälkeen. Joten jos joku kavereista tahtoo tulla tänne mun seuraksi niin hakemusta tulemaa :)


Nenän pää näyttää huomenna Poriin ja muuttumisleikki alkaa...kiva olla piiiitkästä aikaa vähän pidemmällä vapaalla. Joten Porissa törmäillään.

VAPPUJA KAIKILLE!!!Lauantai 29.04.2006 16:31

Tänään tuli vierailtua Vapputorilla Virojoella. Arska paistaa, mutta on niin sairaan kova tuuli. Vappusälää oli tarjolla palloista-ihmeliimaan asti. Tuo jälkimmäinen oli melko hauska myyntiartikkeli =) Grillatakkin vois vapun aikana, jos tuo tuuli hieman rauhottus.

Joten toivotan kaikille tutuille ja tuntemattomille SAIRAAN HYVÄÄ VAPPUA ja ne jotka on vapaalla, ottaa sen alkoholin kanssa varovaisesti, ja huomatkaa, että sytytysneste on tarkoitettu grillihiilille, ei pihanurmelle taikka kaverin paidalle. Ei muuta kuin valkolakit tupsulla ja ilman päähän ja Vapusta nauttimaan.

GrillikausiSunnuntai 23.04.2006 01:41

Tänään on omalla kohdalla avattu tuo kesän grillikausi...ens kerralla täytyy vaan ottaa paremmat grillattavat töihin...muutenkin ilmojen puolesta ollut mukavia päivi tällä viikolla, niin mitäpä tässä valittamaan vaan otan kesän vastaan innolla ja tietty Porin jazzeja odotellen.

Muutumisleikki meneilläänPerjantai 21.04.2006 01:43

Aattelin tässä kunnolla juhlistaa tätä nihkeästi alkanutta kevättä. Otin ekat reijät korviin...eikä sattunut oikeastaan lainkaan (mitä nyt se pyssyn ääni otti vähän korviin)...nyt oonkin sitten tullut töihin tulehduttamaan niitä =)
Seuraavaksi on vuorossa hiukset...ens kuun puolessa välissä vaihtuu tyyli sellaseksi mitä en ookkaan vielä kokeillut. Saatte arvata millaset tulee =)
Muuten kevät onkin sitten jo alkanut kunnolla...kesää ja bikinikautta odotellessa.

Pääsiäismunaa mulle ja heti =)Tiistai 11.04.2006 23:00

Virvon varvon ja silleen...ai niin se meni jo. Tänään paisto päivällä hetken aikaa ihanasti aurinko ja mulle tuli jo sellanen olo, että pian tulee kesä. Lumet on mukavasti sulanut niin itä- ja länsi-suomesta, joten toivoa piisaa. Ja muutenkin mieli on korkealla, joten eiköhän tästä tule vielä valmista kaiken soutamisen jälkeen.

Kylmää kyytiäMaanantai 20.03.2006 22:45

Viikonloppuna loppu kämpiltä öljypolttimesta öljy, viime yönä alko sitten oleen vähän jo kylmä, mutta onnex nesteen auto tuli tänään. Kalustokin taas kohdallaan. Joten maanantaista tulikin pelastava päivä. Nyt vaan aurinkoa oottamaan ja perjantaina auton nokka taas kohti kotia, 400 kilsaa musiikkia ja viikon loma alkaa.
Kunhan nyt vaan kalusto pysyis kasassa niin sais nämäkin hommat toimimaan. Se on Perjantai ja muut ottaa...toisilla on kuivemmat iltamat, mutta onnex seura on sentään laadukasta.

Päivän mietelause.Torstai 16.03.2006 22:32

Aurinkoinen ilma, plus asteet, ja sulavat hanget 400 kilsan matkalla piristää kummasti päivää, kun voi olla vihdoinkin varma siitä, että kesä saapuu ja voi mennä dyyneille ottamaan aurinkoa.
- Vanhemmat »