IRC-Galleria

Aveline

Aveline

Welcome to my fucked up life.

lomaa lomaa lomaa..Keskiviikko 09.07.2008 17:20

vaan vajaa viikko enää jälellä. (hurjasta kahdesta vkosta lomaa) Heitin hubaisan kiertueen maalla ja Kuopiossa. (KUOPIO ON SUURI KAUPUNKI) Sain hauen virvelillä. Siinä kaikki mitä maalla tapahtu... Baareilin Kuopiossa. Siinä kaikki mitä kuopiossa tapahtui, kun en muista muuta.
Ehheh.
No jotain muuta kummiskin. Pääsin ystävättäreni pojan, Teddy Leen kummiksi viime sunnuntaina. Hilpeimmät ristiäiset oli ikinä, vaikka pitikin vähän kiireellä sitten "jatkoilta" lähtee SUONENJOELLE!!! Ja seuraavana päivänä sitten palailin stadiin. Hyvin typerä idea sinänsä kun ei ole mitn puuhaa. "Pulla" tekee musajuttuja, yhden biisin kuuleminen on ihan jeppi jee pari kertaa päivässä, mutta että sata, hiio hoi, onneks meni muualle.
Myöhemmin lintsille käppäileen huvikseen ja pelaamaan yksi delfiinipeli. Lomarahat onneks on menny, niin ei tarvii mennä vatkaamaan mihinkään laitteeseen. Huomenna tallinnaan aamulla pika pika vauhtia ja retkeillään siellä. (toivottavasti se botski mennee oikeesti tarpeeks lujaa, ettei kumpikaan ehi teilata toista yli laidan ennen satamaa...) Tai no samapa tuo, paluumatkalla niin käy kuitenkin.
Mutta kivat kesät, en kuitenkaan tänne mitn kirjaa ennen syssyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.