IRC-Galleria

Aveline

Aveline

Welcome to my fucked up life.

[Ei aihetta]Tiistai 03.02.2009 02:30

Liian pirteenä!!! Ei saa unta!!!
Mä nukuin roimasti viikonloppuna, nyt käyn ihan ylikierroksilla.
No, olin mä perjantaina ulkona, siis ihan pihalla. Olin limuilee baarissa, herraisä et noil tytsyillä pyöri silmät päässä kun hedelmäpelin hedelmät, kun ne rantautu risteilyltään suoraan Taukobaariin. Hih, no itte oon ollu vissiin joskus hilpeemmässäki (tai huonommassaki) kuosissa niin ei parane vidduilla sen enempää. =P
Sit piipahdin Dantessa mein frendipariskuntien kanssa hihhuloimassa. Näin erään hyvin, hyvin, HYVIN epätodennäköisen tanssiesityksen hyvin, hyvin, HYVIN erikoiselta taholta. Ja en ole ihan varma olisinko sitä halunnut nähdä. Tai eiköhän siitä sen verran hyvät naurut tullu, että menköön.
Lauantai oli lepposa, kävin kirpparilla ja ylläripylläri tehtiin kiinalaista. (Fucking kannibaalit taas) Tai siis minä esitin auttavani ja taisin nukahtaa kesken keitoksien. Pääkokki siis hoiti jälleen suurimman osan, ja minä keskityin siihen minkä parhaiten osaan. Eli nautiskelemaan maailman parhaimman kokin antimista. Siis niistä sen tekemistä ruuista. Sit mä taas vaan uinuin ja uinuin.
Sunnuntaina oli aika tylsää, ei tapahtunu juuri mitään. Tein omanakaurapaistosta ja pääkokki teki kaikkee pientä härpäkettä napsittavaksi. En saanu katsoa kuorosotaa, kun Pääkokki halus katsoa leffaa tietokoneelta. Suutuin. Kunnes tajusin, että voinhan tallentaa uuden suosikkiohjelmani. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Paitsi nukahin hirmu aikasiin.
Tänään olin hyvin hereillä duunissa, ei ollu tavan väsyny vittupää maanantai, vaan hyvä päivä.
Nyt on tasan kuukausi muuten selvää elämää takana. JEE!
Kun nyt tuli tanssista puhetta tossa aiemmin, niin mä olen alkanu viihdyttää itteeni tanssimalla himassa. Äskenkin katoin Mamma Mian ja heilun kun hullu. Sitten jorasin jonkun puolisen tuntia itsekseni. MÄ OLEN SUPER POP!!! Tähän ollaan tultu, Type o negative jumpasta Abba tanssahteluun. Life-long identiteettikriisi.
Tättäräää.
ENKÄ OLE HULLU, OLEN ABSOLUTISTI!!! (niin varmaa...)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.