IRC-Galleria

Aveline

Aveline

Welcome to my fucked up life.

[Ei aihetta]Torstai 02.04.2009 10:55

Haluis nukkua mutta miksi siitä on tehty niin VITUN VAIKEAA!!!
On ollu aika moista rytinää tää elämä. Annan kans ollaan kehitelty vaikka millasia ideoita. Oltiin Tampereel eka ja mentiin kihloihin. Jossain lempäälän huoltoasemalla se polvistui (tai kaatui) eteeni ja kosi automaatista ostetulla sormuksella. Nam. Sit tietty pitää ekana hoitaa kaikki mukava osuus naimisiin menosta ja lähdettiin häämatkalle, minnes muualle kun botskille. Varattiin ihan luksushytit ja pelit. Meil oli niin hauskaa että ihan itkettää.
Siis kaamee määrä drinkkii ja toki kaikki ne kaksikymmentä vähänkin nuorta miestä mitä siltä hemmetin risteilyltä löyty raahattiin mein pöytään. Karaokeisäntää myöten. (se anto piiskaa) Illan ohjelmaan kuului hmm.. jokseenkin omituisia tanssiesityksiä a´la Satu ja tuntematon herrashenkilö, sekä raspikurkkukaraokee ja piiskaleikkejä. JA AH, enkelipoika.
Ja minnes sit jatkoille, muualle ku meidän hyttiin ja deekuamaan taxfree kaljaa. Ja KAIKKI mukaan ketä baaris oli jäljellä.
Jatkot oli ihan kivat, mutta sit sil aikaa kun olin hääräämässä vessassa jotain epämäärästä (kalja alko oksuttaa), matkaseuralaiseni oli ajanu koko porukan pihalle. Enkelipojankin. Jäi sin kaks jotai hiiparia, ja bailut jatku aamuun asti. Tuli eka aviokriisikin.
Jussi oli mielissään kun pe aamuna hipsittiin Villa Annajussilaan hillittömis fiiliksis. Sit pidettii polttarit. Olin kuten huomata saattaa Paul Stanley. Niistä ötkeistä ei olekaan sit muuta kerrottavaa.
...............................................................................................................................................................

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.