IRC-Galleria

Aveline

Aveline

Welcome to my fucked up life.

Mondays...Maanantai 01.10.2007 15:17

koetan toipua.. viikko riksussa ns. "vauvaterapiassa" joka kruunautui pikkusen lähettyä hoitoon vlopuks. (no ei mihkään mielisairaalaan).. mennäppä siis alkohon ostamaan hillittömästi viinaa. Ja party on. Ja sit off.. Herätäppä n 30km väärästä suunnasta ja marssippa lähinpään kauppaan ostamaan aamukalja ja istu hetkeksi vaikka pyörätelineen päälle istumaan.. Mitäs sitten tekis? Soitappa joku noutamaan sut ja mene nesteelle juomaan litra kahvia ja jauhamaan paskaa kummasta murteestasi mummojen kanssa....
Juopoittele nyt se lauantaikin siinä kun on mukavasti kaljaakiin ja vinkkua jälellä. Saunailta, ei baareja koska niistä on tapana joutua vain ja ainoastaan omituisiin Loppi-nimisiin paikkoihin keskelle kummia ihmisiä.. Mutta kiva lauantai oli.. perjantai aika pliisu..
Sunnuntaina perus kaikkipelottaamenkääpois-olotila, ja senkin katkasee J:n kaipausviestit, ja koetat olla mulkku etkä vastaa kun korkeintaan älämussutamullenyt.. Sitten kohta ootkin junassa matkalla ihmisen luokse joka on viimeset kuukaudet saanut olosi enemmänkin onnettomaksi.. Hyvät puhelahjat, ne mäkin haluaisin. Nyt chillaan tässä sit taas kuuntelen marilynmansonpaskaa ja koetan miettiä miksi olen niin tyhmäheikko, että en osaa sanoa ei. MUTTA TÄMÄ OLI TASAN VIIMENEN KERTA!!!!!!!!!!!!!!

Elikkä viikko Riihimäellä riittää siihen että ihminen tajuaa kuinka hämmästyttävän uskomattoman täydellisen upean hauska mukavan ihmisen kanssa se on tekemisessä. Niin ja VAATIMATTOMAN!!

Alan pesee pyykkiä ja kuuntelee mötiköitä.. niin kuhan eka kyylään kaikkia täällä galtsussa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.