IRC-Galleria

Voi perskeles...Keskiviikko 15.10.2008 17:27

Joo.. Meni varmaankin hieman yli viimeviikonloppuna...
Lahdettiin perjantai-iltana baariin. Asnaten ja hanen tuttaviensa kanssa, toiveena ehka jopa tormata kurssituttuihini.

No, ensin mentiin johonkin helevetin vesipiippu paikkaan. Otin muutamat sauhut ja ennenkaikkea join parit juomat. No siitapa sitten lahdettiin hortoilemaan ympari vanhaa riika. Paatettiin lopulta menna Ranskalaiseen baariin joka on kuulemma ihan ryostohalpa. No. ilta lahtikin ihan kivasti kayntiin, otin useamman shotin, kaikkea sekaisin tottakai ja parit juomasekoitukset paalle.
Alkoi olla jo ihan kiva humala...

Ja, jos tarina loppuisi tahan, kaikkihan olisi paattynyt melko hyvin... mutta, (kuten arvata saattaa)...

No, mentiin sitten viela baariin nimelta kabata (tasku) (lieko sukua takataskulle... i wonder), kun siella piti olla joku livebandi soittamassa jotain rokkenrollia.
Mina jatkoin rypemista ihan hyvaa vauhtia, koneeseen uppoili shotteja ja olutta ihan kuin oisin ensimmaisia ottanut.
Sitten! illan viimeiset muistikuvat, menen hakemaan shottia baarinpuolelta, joka puolella huojuu ja naen shotitkin noin kolminkertaisesti. Menen sitten poytaan ja huitaisen shotin naamaan.

!!!![BLACK OUT]!!!!

eli sitten meni muisti noin 12-13 tunniksi.
Aamulla lauantaina, korjaus noin klo 16:00 kuulen Asnatelta etta tulipas tehtya kivasti.
Loppuiltani olikin sujunut kaatuillessa baarin lattialle. jonka jalkeen useamman henkilon kannettua minua (mm.baarin ulosheittaja, taksikuski ja asnaten isa) paadyin viettamaan parhaimman patkan yosta kylpyhuoneen lattialle.
Kuulemma olin koko yon kolkutellut paatani lavuaarin. Eika siina viela kaikki, oli laattaillut joka paikkaan kyseisessa huoneessa, itseni paalle, lattioille ja jopa seinille. etta sellaista. Aamulla sitten olin joskus hipsinyt sankyyn. Aivan itsekseni.Mutta jalkeenpain havetti. ja pahasti!

...
Siis mita tasta opimme, Ei kannata jatkaa ryyppaamista enaa (ainakaan baarissa) kun alkaa nahda kaiken kolmena-neljana). Ja ei kannata viettaa yotaan noin. Ei siita hirveesti seuraa mitaan kivaa.
...Ja, nyt en sitten voi juoda enaa shottejakaan... XD

^ick...

Joo. etta sellaista, vaikka stoori ehka kuullostaakin huvittavalta, niin kaikessa komeudessaan ei se ihan hirmu hauskaa loppujen lopuksi ollutkaan...

(kaikenlisaksi vielakin on paikat kipeana)

:/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.