IRC-Galleria

JepujeeSunnuntai 23.11.2008 21:05

Kaytiinpas eilen illalla teatterissa. Katsottavanahan oli latvialaisen kirjoittajan (Dž.Dž.Džilindžers taijotain) kirjoittama ROCK-musikaaliesitys systeemi... Aiheenahan oli Drakula (tosin muutettuna 2000-luvulle, tapahtuma paikkana lontoo.... (Drakula - svešās asinis (Drakula - vieras veri))

Hommahan meni niin, etta oli Rasid Rakula (Drakula) joka sairastaa sairautta joka on painvastainen HIV:iin. eli ukolla on liian hyva immuniteetti. haavat paranee nopeasti jnejne. Tahan laakkeeksi han sitten tarvitseekin verisiirtoja. Yllattavaa kylla, mutta mieshan itse pitaa verestaan mieluiten tuoreena ja lampoisena. Suoraan suonistosta... :P

Valissa Van Helsing sitten holmoilee jotain uusnatsien seurassa ja kaikkea ihmeellista... :P
Eli sitten jossain vaiheessa han sattuu juomaan Van Helsingin tyttaren. Ja sitten Van Helsing svidduuntuu ja alkaa melkoinen kostokierre. Lopultahan sitten useammat paahahmot kuolevat. Paitsi helsing ja drakula. Drakula tosin jai kiinni rikoksistaan...

Yleisesti ottaen tarinahan oli ihan ok. Hauskinta oli kun mukaan olivat viskanneet mainintoja sellaisista asioista kuin: veren vangit, Bela Lugosi, Klaus Kinski, Bram Stoker. Jne.
Esityksessa oli melkoisen paljon alastomuutta, yllattaen. Mutta ainakaan minua se ei haitannut XD

Musiikkihan taas oli kerrassaan loistavaa, monipuolista, ja kaikinpuolin rokahtavaa. Jossain kipaleissa oli jopa viela hieman raskaanpaa vaikutelma :)
Ihan onnistunut tekele. :P

Kuvassa onkin sitten Drakula (Ģirts Ķesteris) ihan ite.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.