IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Kirjotetaan nyt vaikka...Perjantai 20.04.2007 02:55

...yksi merkintä tänä vuonna.

Ainakin alustavasti vain yksi, eihän sitä koskaan tiedä...

Mutta eniveis tosiaan ei oikein hotsita tää galtsuhommeli enää. Ehkä se johtuu myös lähipiirin galleria-aktiivisuuden sammumisesta mutta ehkä kuitenkin eniten ihan itestä. Ei oo hetkeen enää inspannu millään tasolla. Karsittiin kuvia rankalla kädellä ja seuraavan kerran kun käyn jossain, jossa; a) olen selvinpäin b) jollain on kamera c) sillä kameralla saadaan edes keskinkertainen kuva, niin karsin nykyisetkin pois, laitan sen kuvan tänne ja sitten annan olla. Koetetaan rikkoa joku kirjautumattomuusennätys tai jotain kun nyt low profile on aika in juttu virtuaalimaailmassa. Tosielämässä se alkaa olla aika out, joten seurataan trendiä ja jos ei trendi miellytä luodaan oma. Ja ehkä sitä tässä juuri ollaankin tekemässä. :)

Jjjooo.. Jotain sellasta. Miksiköhän tonkin ny kirjotin. Kaikkia varmaan kiinnostaa ihan kybäl, mut onpahan joku harmoninen selitys sit täällä jos jotakuta jollain ihmeellä sattuukin nappaan mun inaktiivisuus ja uusien kuvien puute tai what ever. Eipähän oo multa pois.

Et sillee. Tai jotain. Junou. Such is life.

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.02.2006 06:36

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli,
ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta,
vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat
- hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi
ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta. :)

\o/Sunnuntai 19.02.2006 06:35


Jee. Moro. Tänään (tai eilen tai jotain) tuli eli vuosi kolme studiodemoo gnr:ltä ja oon ihan fiilareis ollu ainaki 48h ny niiden takii.. Ei täs muuta.. Paan tohon ylle tollasen ihmesetin ihan vaa hämätäkseni teitä ja saadakseni siitä sairasta hupia. Kiitti moro hei... ;D

PS: älkää juoko useempaa kuin yhtä ediä koskaan putkeen. en suosittele ainakaan itselleni enää koskaan

Mr. XMaanantai 07.11.2005 22:37


Eräs Mr. X alkoi epäilemään mielenterveydellistä tilaani edellisen kirjoituksen luettuaan. Aika symppis tuo Mr. X. Huomaavainen ajatus, mutta väärä. Pointtihan oli vain usein harrastamani yöfilosofioinnin käteen jättämä ajatus, joka on totta jokaisen henkilön kohdalla - halusi tai ei. Ironista on se, että moisen ajatuksen kirjoittaminen kohdisti Mr. X:n ajatukset vain minun mielenterveyttäni kohtaan. Ehkä ei tulisi ajatella asioita ääneen - varsinkaan gallerian julkisessa päiväkirjassa, jos ne voidaan niin helposti väärinymmärtää... Mutta tuskinpa tuo minua estää... Haluan, että pystyn hymyilemään kirjoituksilleni n+1:n vuoden päästä. Ja missäpä olisikaan se hauskuus jos nytkään Mr. X:llä ei olisi koskaan ollut mahdollisuutta lukea tekstiäni ja antaa sen tehdä oma vaikutuksensa. Väärinymmärrys oli valitettavaa, mutta toisinaan välttämätöntä ja usein myös suotavaa. Elämä on... ;)

yöhöpinääMaanantai 07.11.2005 05:55

En osaa olla täysin tyytyväinen. En koskaan enkä juuri mihinkään. Ensimmäinen päivä jolloin olen täysin, täydellisen vilpittömästi tyytyväinen kaikkeen on vielä pitkän matkan päässä. Ja silloinkin se tulee johtumaan vain tiedostamattomuudesta - ei siitä, ettäkö asia oikeasti niin olisi.

Tämä watuttaa. Kohtuu paljonkin.

Mutta menenpä nukkumaan. Unet ovat kivoja. Pakotie.

Jeeee!Maanantai 31.10.2005 17:20

Kelalta herui viimein. Hiemanko IhQdaa.
Pitää alkaa opiskelemaan oikein kunnolla, jotta heruisi hyvin jatkossakin.

Mutmut.. Kyllä sitä vapaa-aikaakin varmasti löytyy edelleen... Pitää alkaa karsimaan vaan turhasta löhöilystä. Oppii tekemään kokoajan jotain. Joko harrastusta tai opiskelua... Eikä pidä niitä tunnin+ kattoon tuijottelu-musiikinkuuntelusessioita (en mä nyt kirjaimellisesti tollasta harrasta, mutta samaan vois rinnastaa suurimmanosan normipäivästäni)... Siitä kun ei jopa ole mitään hyötyä. :p

Kattellaan..

Over n' Out

Kaikkee ne keksii...Torstai 27.10.2005 03:45

Julkinen päiväkirja on varmaan tosi pop, vaikka sinne ei kaikkea voi kirjoittaakaan... Katsotaan mitä tästäkin tulee.

Jotkut puhuvat, että ensilumi olisi satanut. Tiedä siitä... En ole koko päivänä avannut verhoja saati sitten vilkaissutkaan ulos... Teenpä sen nyt...

...kato perkele, oli siellä lunta. :D

Tämän päivän kohokohdat äskeisen ensilumen havaitsemisen lisäksi on legend of the maxin ensimmäistä kertaa läpipääsy ja yllättävän pitkät päiväunet. Lähes perus syyspäivä siis.
« Uudemmat - Vanhemmat »