IRC-Galleria

BERTS

BERTS

strange men live in the cave. what about you?

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.11.2009 02:56



1. Ööh oon 173 cm.. :D aijoo, ja mun tukka on aito, älkää kyselkö enää vaan lukekaa tämä.
2. Oon herkkulakos/pikku'dieetil', ollu jo kuudetta pv
3. en tykkää mun jaloista (kuka tykkää?)
4. Oon joskus aika hankala
5. En kerro aina koko totuutta
6. pidän juttuja sisällä, sinne ne sit kasantuu
7. oon joissain asiois vainoharhanen
8. En ole koskaan seurustellu
9. joka olis kivaa semmosen ihanan ihmisen kanssa, mut oon hieman sitoutumiskammonen. sekin tosin menee ohi, mut just tottuminen ajatukseen seurustelusta jonkun tietyn ihmisen kanssa vie aikaa. Myös vaikka toivookin tietty aina tämmösten suhteiden kestävän, niin heti puhe tai tuntu siitä että tän ihmisen kanssa on koko loppuelämän ja mennään naimsiiin ja ... - on ahdistavaa. mieluummin ajattelee että katotaan, tää voi kestääkin. (joka ei nyt todellakaan tarkoita sitä myöskään, että ajattelisin että no en mä nyt ainakaan aio tän kanssa kauaa olla.. tms, don't get me wrong.. .D)
10. mulla on aika kova kuori,tai ainakin tykkään esittää niin.
11. in vihaa ketään, en varmaan edes inhoa vahvasti. siihen ainakin tarvii erittäin hyvän syyn, mut yleensä vaan säälin sellasia ihmisiä, joita useimmat inhoaa.
12. rakastan fiilistellä kaikenlaisee kauniiseen ja hitaaseen musiikkiin, se on ehkä yks maailman parhaita asioita <3
13. haaveilen erittäi paljon
14. oon aika laiska koulunkävijä. Ehkä isoin syy mun huonoon koulumenestykseen on se, että en saa itteeni motivoitua lukemaan, enkä saa mitään semmosta jäämään kunnolla muistiin jos en oo lainkaan kiinnostunu asiasta. ja no kouluaineet..
15. oon harvoin tyytyväinen omaan työnjälkeeni, oon aika kriittinen itteeni kohtaan.
16. tapaan möläyttää asioita vääräs paikassa, väärään aikaan.. .D
17. oon erittäin suojelevainen, ja oon kokoajan puolustuskannalla.
18. tällä hetkellä perus shoppailun ja matkustelun yms. lisäks tahtosin hirveesti oppia soittamaan kitaraa, ja oppia japania. itseasias oon halunnu jo pitkään. :D plus skeittaamaan.

kopioin pari marsulta, oli osuvia. eli:
19. Tämä perinteinen ruskettunut lihaksikas miehekäs adonis ei iske YHTÄÄN
JA 20. Persoonallisuus ja karisma on erittäin viehättävää

22. tykkään myös pojissa semmosesta tietynlaisesta dominoinnista. miehen pitäis olla se tietyllä tavalla 'vahvempi' osapuoli, tai ainakin osata ilmaista omakin mielipiteensä, eikä vain mennä päätöksissä niin että ''no..no mitä sä haluut?'' ,''tehään niin kun sä haluut'' tai ''ihan sama'', you know. ja myös itsevarmuus on valttia, kohtuuksissa tietty.
21. oon tosi huono tekemään päätöksiä, ja tykkään monesti että se toinen osapuoli tekis niitä yhteisiä päätöksiä siinä missä mäkin, että välttysin edes puolilta. siis semmosissa yhteispäätöksissä. :D
22. temperamentti: löytyyyyy
23. mun oma 'reviiri'/tila on aika pieni. päästän helpolla ihmisiä lähelle, en vain kirjaimellisesti. ja rakastan tutustumista uusiin ihmisiin. oon myös nopeasti tuttavallinen uusille ihmisille, ja alusta alkaen ystävälline'
24. annan monesti väärää kuvaa itestäni ihmisille huomaamattani, kuten vaikka joku saattaa luulla että loukkaannun tai suutun tms. vaikka oisin tarkottanu ihan muuta. joskus mun äänensävykin on ihan väärä mun huomaamatta, joka johtaa tähä.. :D
25. en kestä liian itsevarmoja/-rakkaita ihmisiä, kuten en myöskään tietenkään selkäänpuukotusta, valheltelua, teeskentelyä yms. tahtosin vaan että jos jollain on ongelma, sanoo sen päin naamaa, olkoon kyse mistä ja kenestä vaan.
26. seurustelussa en kestäis liian omistuksenhaluista ihmistä. Pitää olla myös aikaa itelleen, omille jutuilleen ja kavereille yms. liika takertuminen ja kokoaikanen läsnäolo johtaa usein kyllästymiseen tms.
27. ootan asioilta monesti liikoja, jolloin joudun pettymään
28. päästän joskus ihmisiä lähelle liiankin helposti, ja sit satutan itteni. asiat jää myös vaivaamaan mua joskus todella pitkäkskin aikaa.
29. kun suutun, suutun kunnolla, ja annan kyllä kuulua. voin vaikuttaa hennolta, mut kyllä mä annan kuulua. :D
30. nukkuminen ja syömine on erittttääin jees <3
aijoo, ja oon ehkä paskin ruotsissa

moro>>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.