IRC-Galleria

BIG-O

BIG-O

Galleria on kuollut.

no huhhuh.Lauantai 13.12.2008 08:30

Olipa taas päivä. Kaikki alkoi siitä kun perjantaina heräsin 7 aikaan aamulla ja lähdin kello 08:20 kouluun ja koulusta pääsin 16:00 ja töihin tulin 16:30 töissä sitten 23:15 asti kunnes tuli tilanne päälle että piti lähtä kaveria viemään Kokkolan keskussairaalaan.


Kokkolassa sitten ooteltiin klo 03:00 asti kaverin vointia kunnes ilmoitettiin että hänen täytyy jäädä tarkkailtavaksi yön yli. Matka kohti kalajokea alkoi ja perillä olimme siinä 03:35. soitin kaverille että tahtooko tämä kyydin paarista kotiin.

Kun tulin hakemaan kyytin hyppäsi pari kaveria ja tuttua + random setä joka kärkkyi kyytiä kotiin 10min ja tarjosi kahtakymppiä matkasta. Päästiin puoliväliin sattumanvaraisen sedän kotimatkasta kun hän ystävällisesti ilmoitti ettei hänellä ole rahaa hups aivan yllättäen.

Nooh toppasin sitten Mercedeksen ja kauniisti informoin setää asiasta että tästä edespäin kuljet apostolin kyydillä. No siitäpäs tämä random setä hieman suivaantuikin ja ilmoitti ettei hän ole lähdössä autosta. Itsehän olin hieman erimieltä ja kehotin häntä lähtemään suksiretkelle kohti tuota tunnettua naisen sukupuolielintä.

Avasin kuljettajan turvavyöni, nousin autosta, avasin sedälle oven mutta eipä setä tahtonut ulkoilmaan Mercedeksen lämpimästä sen sijaan hän pamautti nyrkillä leukaani. Noh minähän luulin että tämän täytyy olla joku härmäläinen kädenpuristus ja näytin sedällä miten me täälä pohojammalla lyömme hi5. (en lyönyt tätä ystävällistä setää koko konfliktin aikana)

Vaan otin hänet hellään kuristusotteeseen jonka jälkeen rauhoittelin häntä kylmää kenturaa vasten. Kappasvaan rauhanturvajoukot saapuivat paikalle johon kuului autolastillinen suuriäänisiä teinityttöjä (ja poikia) eräskin kalkkuna sanoi minulle että "miks sää ääliö oot aina tappelemassa ilman syytä!"


Sinänsä ymmärrettävää että Ilman syytä johtopäätös oli täysin perusteltu viimehetkellä paikalle sattuneet ihmiset olivat täysin tietoisia välikohtaukseen johtaneista tekijöistä ja minun aikaisemmista käsirysy kokemuksista, sillä olenhan minä ala-asteella naapurin Iikkan kanssa paininut. Mutta ei me sitä Iikkan kanssa enää pahalla muistella :)

jees jees. tulipa mieleen ettei tässä oo kerinny edes syömähän. Taidampa tehdä Michael Jacksonit ja lähtä etsimään jääkaapista pientä suuhunpantavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.