IRC-Galleria

BODYBUILDING

BODYBUILDING

Swing low, sweet home c: ♥

Uusimmat blogimerkinnät

Yliluonnollista -> Liikaakin D:Keskiviikko 02.03.2011 21:01

Bongasin tälläsen pykälän Jennin yhest blogist O__o

1) Menin yks ilta nukkuu ihan tavalliseen tapaan, mun sisko ei ollut kotona joten nukuin huoneessamme ensimmäistä kertaa. Yhtäkkiä mä näin jotain meidän ikkunalla. Pomppasin pystyyn ja menin kurkkaamaan ovesta ulos, mutta en nähnyt ketään missään. Sen jälkeen mä menin takasin nukkumaan ja ihan kun taas olisin nähnyt jotain meidän ikkunan luona. Heti kun juoksin ulos huomasin kavion jälkiä meidän ikkunan edessä. Kiljahdin, koska pelästyin kamalasti. Siinä lumessa oli ihan oikeat KAVION jäljet, vaikka meidän ikkunan edestä ei voi kulkea iso eläin. Ö__ö

2) Oltiin meidän kavereilla. Mun kaveri oli tunnetusti jo mennyt nukkumaan. Katsoin kaikessa rauhassa telkkaria, kunnes tunsin jotain viileää niskaani vasten. Käännyin ympäri, ei mitään. Jatkoin television katselemista, kunnes tunsin ihan kylmät kädet (?) ainakin ne tuntui käsiltä niskassani. Pomppasin pystyyn ja menin sohvan taakse, painon pääni lattiaa vasten ja kuuntelin hetken siinä paikallani. Kun nousin ylös vesi lasini oli kaadettu sohvalle ja televisiosta oli vaihdettu kanava sellaselle missä näkyi vain suhisevaa lumisadetta. Kiljusin hetken aikaa ja peitin kasvoni. Mulle tuli heti mieleen the ring elokuva.. Mun kaveri juoksi olohuoneeseen ihan tärähtäneen näköisenä ja se sammutti telkkarin. Mulla olikin siinä sitten selittämistä, ainakin sen vesi lasi jutun jälkeen.

3) Makoilin sängylläni ja nautin yksinäisyydestä, kun sain vihdoin olla yksin kotona. Roikotin päätäni alaspäin sängyn reunalta ja pian näin oikeasti ihan kun jonkun pikku pojan kasvot olisivat olleet oven edessä. Nousin pystyyn ja juoksin oven suuntaan. Ovi oli auki, mutta se meni ihan täysillä kiinni. Se ei koskaan ole mennyt niin lujaa kiinni vaikka sitä kuinka paiskoisi. Revin raskaan tuntuisen oven auki. Otin puhelimeni ja lähdin kaverilleni.

4) Istuin lattialla lukemassa kokeisiin kunnes yhtäkkiä mun siskon sellaset lelu hiiret alkoi piipittämään. Nostin yhden varovasti lattialle ja jatkoin lukemista. Hetken kuluttua kurkkasin kirjan yli ja se hiiri oli melkein sängyn alla. Nappasin sen kiinni ja laitoin sen vierelleni. Otin varmuudeksi patterit pois siitä vielä. Noin vartin päästä se hiiri meni taas eteen ja taakse. Ihan, kun joku olisi liikuttanut sitä. Muo alkoi jo pelottamaan ja potkin sen hiiren sinne sängyn alle. Lähdin itse pois huoneesta ja soiti äidilleni.

5) Kukaan ei tiedä mun kaapin numeroa. Menin aamulla kouluun ja avasin kaappini normaaliin tapaan. Olin hieman surullinen jo etukäteen, joten ystäväni antoivat minun olla. Pakkasin kirjat reppuuni ja katsoin kaapin ovea. siinä oli sinitaralla liimattu lappu ja siinä luki. '' Varo mitä sanot. '' Revin lapun ovesta ja heitin sen roskiin. Tunnin kuluttua sain viestin, jossa luki. '' Eihän ne kaikki ensimmäisellä kerralla usko. '' Koitin soittaa siihen numeroon, mutta se ei ollut käytössä. Seuraavalla välitunnilla menin normaalisti pukemaan, kunnes jotain oli kengässäni. Otin lapun ulos ja luin sen, siinä puolestaan luki. '' Ruokailun jälkeen koulun alussa! '' Nyökkäsin itselleni ja laura uteli lapusta, en kertonut. Ruokailun jälkeen menin aulaan seisomaan ja kuin tilauksesta lampun ritilä putosi melkein niskaani. Onneksi eräs opettaja oli ehtinyt pelastamaan minut. Muuten ritilä olisi vahingoittanut päätäni ja muita ruumiin osiani pahasti, kun se on niin painavakin. Lampusta leijaili lappu maahan ja otin sen, mutta en lukenut. Revin sen ja vedin vessasta alas. Juoksin koulun pihalle ja kiljusin huutaen '' Mitä sä haluat musta?! '' Menin sitten sisälle enkä sen jälkeen saanut lappuja!

Onhan niitä lisääkin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.