IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"Mennäänkö makuuhuoneeseen?"Maanantai 16.02.2009 19:05

Lauantaina oli Shirocon Savonlinnassa. En kauheasti odottanut mitään, mutta alkukangertelun jälkeen piskuinen tapahtuma alkoi näyttää parhaat puolensa. Jengiä oli sopivasti tilaan nähden, porukka oli suurimmalta osin yhtenäistä ja ystävällistä eikä viralliset osuudet eli yksi ainoa vahdintavuoro tuntunut mitenkään kamalalta. (: Ite crossasin Joker... eiku siis Lovelessin Kaidou Chiouta aikamoisella feilillä (vaikka hiukset olivatkin noin miljoona kertaa paremmin kuin Traconissa viikko sitten :D), mutta ei siinä mitään, kaikesta oppii.
Traconin jatkot kuitenkin voittivat Shiroconin vastaavat erityisesti tarjoilun suhteen, mutta seura oli tietenkin hyvää Savonlinnassakin. En tutustunut uusiin ihmisiin, mutta aikaisempiin tuttuihin vähän enemmän.
Sain muuten erikoisen ihanan ystävänpäivälahjan: eräästä semikaverista tuli kaveri <3 me is lucky!
(toisaalta taas, eräs toinen "kaveri" vältteli mua niin paljon, että tulen siihen tulokseen että he just fucking hates meh. voi angst.)

Viimeisimmäksi söpöintä:
"Nyt mä ymmärrän miks kaikki rakastaa sua." joo siis näinhän asia on -.-''

~

Tämä päivä on menny pitkälti idlaillessa, leikkelen Trendejä ym. viime vuotta vanhempia lehtiä, et saisin ees jotain tilaa tohon hyllyyn. En viittinyt raahautua kouluun, kun olo oli aamulla aika korkeella :D

Perjantaina oli mahtista nähdä saksalaisia pitkästä aikaa. Ei ne nyt niiin hirveesti ollu muuttunut, mitä nyt kasvaneet pituutta. Illasta parhaiten jäi mieleen se äärettömän laadukas biisi "Beim pissen gemitälie" eli siis murhattu kustessa. Se soi mulla edelleen päässä.

~

Nyt kaikki, joita ei todellakaan kiinnosta voi lopettaa lukemisen tämän merkinnän osalta, sillä meinaan alkaa vaahdota ja aivan kamalasti kaiken lisäksi!
Seuraavassa tulee kyllä semmosta settiä et äidinkielenopettaja varmaan hyppis tasakäpälää tätä lukiessa, mut ei voi mitään kun on niin raivoisa olo.

Mistä johtuu, että kun jätkillä ja mahakkailla poliitikoilla on se oma hyvävelijärjestelmä, niin naiset vaan nokkii toisiaan aina, kun saa siihen tilaisuuden? Onko niin, että naisilla on niin helkkarin paljon huonompi itsetunto, että toisia pitää syrjiä ja latistaa ihan milloin tahansa, jos oma kuva vain kirkastuu? Tätä sattuu ihan niin jokapäiväsessä kuin bile-elämässäkin, ja pikkasenko vituttaa! Äidin kanssa eilen tästä paasattiin, eikä saatu tulosta.
Esimerkiksi coneissa. Joo, ymmärrän, otakuharrastus on hiukkasen naisvaltaista (ainakin silloin tällöin). Se ei kuitenkaan mun mielestä oikeuta siihen, että kun jostain tulee ihmisryhmä, jossa on muutama (hyvännäköinen grau räyrrr ;>) jätkä ja vaikkapa yksi tyttö, niin miehiä vesi kielellä koko elämänsä odottanut amatsonilauma hyökkää paikalle ja alkaa jutella niiden jätkien kanssa jättäen porukassa olleen tytön kokonaan ulkopuolelle. Se yks tyttö jää siihen niinku et mitäs helvettiä, minäkin olen olemassa.
Onko se tyttö niin hirveä uhka paikalle tulevalle naislaumalle, että siltä täytyy saada heti luulot pois? Kaikkienhan tulisi olla tasavertaisia, kun tutustutaan, eikä silleen että "jess miehiä! no voi helvetti, niillä on joku kauhee biatch messissä." "no ei huomioida sitä! se varmaan alkaa angstaa ja jättää ne miehet meille!" "jess!!!"

Toivoisin, että tulevaisuudessa kaikki otettas ennakkoluulottomasti vastaan eikä semmosella hirveellä biatch-systeemeillä, joilla vaan pyritään sortamaan niitä jotka eivät vaan ole sattuneet syntymään siihen porukkaan. Ite en ole ihan sylki valuen tutustumassa uuteen jengiin, mutta silti olisi mukavaa, että kun kuitenkin otakuness on pitkälti yhteisöllistä, niin jopa tällaiset väärää sukupuolta (naispuolta siis) edustavat, ei mitenkään kauhean ihanat mutta silti siedettävät tyypit otettaisi messiin, JOS KERRAN NE JÄTKÄTKIN OTETAAN.

(Toim. huom.: tätä on siis sattunut jokaisessa conissa, jossa olen elämäni aikana käynyt. Ei siis pelkästään Tra- tai Shiroconeissa, nyt vaan sattuu moottori leikkaamaan meikäläisellä pahemman kerran kiinni :D)

Akat hei, herätys! Ei tämmönen peli voi jatkua, ei näissä friikkihommissa kuin normaalielämässäkään!

Saatan poistaa/muoksia sitten, kun taas jaksan ajatella enemmän. MUT ARVATKAA OTTAAKO JOSKUS PÄÄHÄN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.