IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

turhaa höpinää!Sunnuntai 18.03.2012 23:32

huomenna alkaa uus työputki, kuudesta kahteen joka arkipäivä. sopii meikäläiselle ku oon niin aamuvirkku... XD mutta työ on hyvä kun siitä saa rahaa, ja nyt mulla on työmatkoihin käytettävissä auto ku kohde on niin kaukana! COOL BEANS!!! meikä on ihan kiluissaan siitä, että saa ajaa pitkästä aikaa ja vielä kunnon autolla! huh, huomenna pääsee huristelee motarilla ees taas <3 (musta ois niin pitäny tulla autokorjaaja-amis. ehkä toisessa todellisuudessa näin on.) (kauheeta muuten olla ilonen sellasesta asiasta ku autoilu: ihmisen täysin turhaa itsekkyyttä ja maapallon tuhoamista. ja meikä riemuitsee... voih. yritän kompensoida tätä sillä, että ajan onneks tosi vähän. enkä haluis omaa autoa. ja niin edelleen. ei tää kyllä mitään auta... : D)

mietin tässä, että tällastako se aikuisena olo nyt on. mulla on työpaikka ja työsuhdeauto! ootan vielä sitä, että saisin aikuisen ihmisen järjen. sitä kyllä saa varmaan venailla jonkin aikaa...

kävin Tampereella tänä viikonloppuna ja pääsin Ikeaan! (joo, oon iloinen myös Ikeasta...) leipomistarvikkeet lisääntyivät ja elämäni helpottui ja vatsani kasvaa entisestään. näin!

syy miks kirjottelen tällasta turhaa merkintää on se, että katoin äsken Black Swanin (vaikka sellaseen eikä ainakaan tällaseen ei oikein olis aikaa nyt) ja mua alko ahdistaa (huomatkaa teinivibat! hei mua siis niiiin ahdistaa...) se leffa niin yritän houkutella unta tällasella liibalaaballa, joka pyyhkii raskaahkot ajatukset mielestä (: ja vielä toi hymiö perään, ni eiköhän tässä selvitä!

meikä hyppää nyt nukkumaan nii jaksan herätä huomenna 04.30. can't wait... <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.