Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

BabaBom

BabaBom

^ ElektroMagneettiVäinämöinen ^ ...☺☺☻´ { www.halfSatori.com | www.atMatrix.com }

Kätketty onnellisuus *Maanantai 18.02.2008 22:19

Oli kerran maailmojen alussa jumalolento, joka oli löytänyt onnellisuuden. Tämä mahtava olento halusi sen ihmiskunnalta kätkeä.

Hän ajatteli, "Kenties kätken sen syvimmän valtameren pohjaan. Ken sinne etsimään menisi?" Mutta tuli toisiin tuumiin. "Etevät ihmiset saattavat sinne mennäkin."

Hän ajatteli, "Kenties kätken sen korkeimman vuoren huipulle. Ken sinne etsimään menisi?" Mutta tuli toisiin tuumiin. "Etevät ihmiset saattavat sinne mennäkin."

Hän ajatteli, "Kenties kätken sen tiheimmän metsän syvimpään siimekseen. Ken sinne etsimään menisi?" Mutta tuli toisiin tuumiin. "Etevät ihmiset saattavat sinne mennäkin."

Lopulta löysi ratkaisun: "Kätken onnellisuuden ihmisten sydämiin. Sieltä kukaan ei koskaan sitä ymmärrä etsiä."

Ja niin kautta aikain ihmiset ovat turhaan onnellisuutta etsineet havaintojensa maailmasta, ajatelleet onnen olevan nautinnossa, tavoitelleet kaikkein lähintä kaikkein kaukaisimmasta paikasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.