IRC-Galleria

BabaBom

BabaBom

^ ElektroMagneettiVäinämöinen ^ ...☺☺☻´ { www.halfSatori.com | www.atMatrix.com }
Eilisyönä, ilmeisesti kokolailla tarkalleen keskiyön kellonlyömällä ykkosmyrskyn pauhatessa taustalla ja pimentäen koko kylän sähköistä, yllättävän inspiraationkipinän myötä sai alkunsa työni Brahma-samhitan, kryptisen ja mystisen, erittäin mielenkiintoisen tekstin parissa. Myöhemmin astrologiseen kalenteriini vilkaisin, näemmä oli vielä hetki, jolloin planeetat ovat Amrita-yogassa, eli jolloin jumalten ajattomat ambrosian katseet vallitsevat ihmismaailman yllä. Vaikutti lähtevän hyvälle alulle, sen kanssa hääräsin kunnes loppuivat mehut akustani. Siitä asti ovatkin sähköt poikki lähes koko ajan olleet.


~o)O(o~


"Vaeltaessaan kautta Etelä-Intian, Śrī Caitanya toi mukanaan löytämänsä Brahma-saṁhitāna tunnetun muinaisen kirjoituksen, jonka johtopäätöksiä tämä piti vertaansa vailla olevina. Tämä mystinen teos kuvaa luomisen periaatteita, luojajumala Brahmān valaistumista ja tämän viisauden täyttämää hymniä Govindalle, kaikkien syiden juurisyylle."


~o)O(o~


Monet kryptisistä säkeistä eivät tule aukeamaan ilman mukaan laadittuja selvennyksiä. Niitä ei vielä ole kirjoitettu.


”Korkein jumaluus on ikuisen, tietoisen ja autuaan hahmon omaava Kṛṣṇa, aluton ja alkuperäinen Govinda, kaikkien syiden juurisyy.” (1)

”Hänen rajattomasta jakaumastaan on ilmentynyt tuhatterälehtisenä lootuksena korkein maailma, Gokula, jonka mykiössä hänen asuinsijansa on.” (2)

”Mykiössä on mahtava kuusikulmainen mystinen kuvio, jonka keskustan timantin kuudessa kulmassa ovat kuusiosaisen mantran osat sekä maskuliini ja feminiini periaate. Tässä kāma-bījān yhdistyneessä, omassa loistossaan ilmentyneessä mantrassa ovat varmastikin pyhän rakkauden autuus, suurin autuus ja jumalrakkauden sulomaku läsnä. ” (3)

”Sen heteet ovat hänen monet ilmentymänsä, sen lehdillä jumalattaret.” (4)

”Sitä ympäröi hämmästyttävä, nelikulmainen Śvetadvīpana tunnetu paikka, jonka neljässä kulmassa ovat neljän jumalhahmon neljä asuinsijaa. Näissä ilmenevät neljä ihmiselämän arvoa neljine syineen. Ylös ja alas sekä pää- ja väli-ilmansuuntiin on pystytetty kymmenen kolmikärkeä. Näissä asuinsijoissa ovat kahdeksan jalokiveä ja kahdeksan täydellistymää, näitä ympäröivät mantran hahmoisina kymmenen suunnan vartijat. Kaikkialla loistavat sekä tummat, kultaiset, punaiset ja valkoiset seuralaisista parhaat että eri hämmästyttävät jumalaiset mahdit.” (5)

”Tämä on loisteen täyttämä jumaluus, ikuinen autuus, korkeinta korkeampi; tämä itsessään riemuitseva ei ole kanssakäymisessä aineellisen luonnon kanssa.” (6)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.