IRC-Galleria

Babaii_

Babaii_

Varo mä stalkkaan sua! heh.

Kyttäys päiväkirja kunniaan!Tiistai 14.10.2008 17:01

Tänään päätin stalkata kahta henkilö, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Toisaalta mietin kuinka teiniä henkilö x on henkilö k:n kanssa. Ei ilmennyt yhteyksiä, eikä suuria yllätyksiä. Maailmaa järkyttäviä ja uhmaavia kuvia. IRC-galleria suhteet ovatkin erittäin tavallisia. Lisäksi huomasin valvoneeni. Olen taas varmasti ihastumassa ja se on inhottavaa. En vain pidä siitä mielentilasta, kun olen pessimisti sen asian suhteen.
Tää kyttäys alkaa käydä pakkomielteeksi, joten en puhu enää kauaakaan pelkästä viattomasta ja hauskasta harrastuksesta. Kun en ole juoruilemassa tavallisten ihmisten tavallisesta elämästä, olen kyttääjä irkissä, siis galleriassa.
Mulla on syysloma! Ja minä vain googlaan ja piileskelen nurkantakana. Tämä alkaa käydä säälittäväksi. No sitähän se on, kun ei edes halua elää omaa elämää.
Nyt mä vain selailen täällä mikä lie sivustolla ja mietin: "Ollakko vai eikö olla?" Mietin pitäisikö lähettää viestiä, mutta sitten taas en uskalla. Muutaman klikkaus voi koitua kohtaloksi. Valitan olen vain ujo. Yleensä en ole ujo, mutta tää tunne on niin inhottavaa. En pysty hallitsemaan itseäni. Kauheaa.. No minä lähden ulos, en voi istua toimettomana. Tai itseasiassa olen tehnyt sitä jo viimeisen tunnin. Jään tänne, enkä mene opistolle takaisin. Tiedän, että pakeneminen näissä tilanteissa on minulle tyypillistä. Mulla menee hermot! <3
Olin kilpailevassa yrityksessä ja ilokseni huomasin, että pihkassa olo -palvelun mainosta. Onneksi en ole vielä noin alas vajonnut. En yleensä vajoa niin alas. Toisaalta kyllä pohjaa olen koskettanut. Kaikkea sitä joutuu elämänsä aikana kokemaan. Onneksi minulla on aikaa ja paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.