IRC-Galleria

BabyNeko

BabyNeko

The Best Damn Thing

Blogi

- Vanhemmat »

mitä teen kun linkki ei toimi Maanantai 30.10.2006 15:38

"Mut se on jo eilinen" meil on nyt eka atk tunti ikin.. pls save me.
hmm vois mennä sinin kaa kattoo nyt kauna 2 <3
tahtosin nähä yhtä mutku en nyt tiiä mitä se meinaa mut se o kuiteski sydän sydän

Lovesongs - Love us some RenoLauantai 28.10.2006 16:35

tympii ku eilen ei voinu kattoa sitten bändiä..
mut ni nooh mul on ollu pari päivää täs niinku sairaan hyvä olo! Päässin Riikan kans jopa tukkuun :) Ja sain sietää minne muutan ja sillai ^^
Eilinen oli kyl jotai spesiaalii.. (must on muuten naurettavaa kirjottaa tänne, mut haluuun jakaa kerrankin tätä hyvää fiilist, kerts mul on)
Oltiin niinku luckanis ja siel ois soittanu Oskun(basisti niinku) joku oikee bändi mut sit noh shit mul oli sisääntulo aika 2200 ja ni.
Nooh mut ehin hengailla siel jäbien kaa kyl ihan mukavasti ^^
Oli somaa kun löysin sen sielt jonkaas rauttiksel (gaad o kiva nähä ku joillaki on motorista kapasiteettia moisiin). Niin ja larppaki oli tietty mukan ku niitten piti kuvata sitä keikkaa.
Se oli tuonu mulle henkselit ja myöhemmin sain kaulaani sen yyber hienon kaulaliinan. sain sen sit pitää sitä seuraavaan tapaamiseen.
noh joo ja sitten illal oli ihan et kompassi ja hän, ja joo punainen minä - en uskalla tehä mitään kun en oo varma ymmärsinkö oikein tai sillai<3
nukuin sitten siinä kaulaliinan vieressä et on ollu varmaan yököllä ihmettelemistä xD
hitsi mul oli aamul kyl hedari ja posken päät kipeitä, hymyilemisestä - hyvän olon krapula!

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.10.2006 15:37

Shirt - From Makati, local punk shop
Pants - Morticia
Shoes - Demonia, gotika.nl
Bag - Given by my new friend nisse
Point of Fashion- without makeup
Current obsession - making and meeting new friends

Yeah kuul - kävin eilen nissel, siis niinkuin Ilkalla siis. se sai must varmaan ihan syöpäsen kuvan kun allergia oli aika paha viel eile, mut joo toivotaan ettei se ole kauhean pinnalline. Hänellä on Ninni sellain pien russeli. Tapasin Ilkan (nakki ku en tiiä kummaksi kutsua) iiiihan ekan kerran asm05 ja nyt olin niil!!! :O Hmm se tajos kahvia ja ja ja näytti temppui, aika näppärä on käsistään se poika, ja ja se näytti sen "ikuisuus projektin" seki oli ihan z0mg ja sitten se teki kuplan ihan niinku tosta vaan :o mä en tiiä yhtään mitä selittää siitä mut jätkä on kuul :D Aini ja sitten se anto mulle sellasen hienon laukun ^^

Ja tänään olin aamul et jee meen vana himaan dataan, joten en laittautunu ollenkaan - olin sillai et yeah 15 minsaa dösään ehtii tässä hiukkasen pelata kun on kolikoitaki. Aattelin kokeilla ihan kun kukaan muu ei salee oo siel. Sit menin tennariin ja ihmettelin e tmiks tuli ni palko creditii nooh kone varmaan sekos mut wat evö ja sitten kokeilin vähä sitä sun tätä.
Sitten sinne tuli yks poika ja oli sillai et "pelaa vaan pelaa vaan" se oli joku pro ja sit se heitti mulle pari vinkkii ja sit se oli Gem ja olin ihan punaneeee!!!!
mut vois nyt rupee harrastaa tota :)
- Vanhemmat »