IRC-Galleria

Baka

Baka

It's Karate Johnny, Karate...

Uusi viikko on täällä!Keskiviikko 02.11.2005 03:07

Vaikkakin on jo keskiviikko mutta kuitenkin, sen verran pöhnässä mennyt alkuviikko ettei taas mitään rajaa. Nyt on olo että olisi jo herännyt siitä alkuviikon pöhnästä, onneksi.

Viikonlopun Anime allnighter Hyvinkäällä hiukan verotti, etenkin viimeinen yö jollooin katottiin Densha Otako (the Train man) japanilainen tositapahtumiin perustuva draamasarja kaikki 11 jaksoa plus speciaali 45-60min jakso putkeen yöllä.. vähänkö hilpeä sarja oikeasti, naurettiin aivan vatsat kippurassa siellä.

Mutta kuitenkin Su-Ma yönä nukuinkin sit ruhtinaalliset 15 tuntia pätkittäin aivan taju kankaalla ja heräsin lopulta hirveään päänsärkyyn tuntia ennenkuin piti mennä opistolle opettamaan Taijia.

No onneksi niitä tunteja voi ohjata rauhallisestikin, perehdyttiin sit pitkälti hengitystekniikan perusteisiin, porukka oppikin verrattain hyvin jopa.

Tiistain olin sit aivan pihalla ku lumiukko ja päänsärky jatkui siihen asti kunnes saatiin paikalliselta SPR tuvalta ruoat ku käytiin niiden mummopartiota hieromassa kouluporukalla. Herkullista lihakeittoa ja herttaisia vanhuksia keiden kanssa oli oikein mukava jutustella siitä sun tästä samalla niiden harteita hieroen.

Mut nyt taas unimaa kutsuu vierailulle ja aamulla opiskelemaan anatomiaa lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.