IRC-Galleria

Baka

Baka

It's Karate Johnny, Karate...

Blogi

- Vanhemmat »

Burana perkelePerjantai 01.12.2006 11:41

Ne penteleet meni ja muutti burana capsin napin muotoa, entinen sulavasti kurkusta alas luiskahtava pitkulainen nappi meni ilman mitään ponnisteluja.

Nykyään nappi on punainen lyhyempi ja hieman paksumpi, missä on kauniisti kirjailtu Burana teksti selkeällä fontilla kylkeen, toki liukashan tämäkin nappi on kostuttuaan mutta se perkele kun ei mene kurkusta alas.

Jääpi jumiin keskelle ruokatorvea, ei mee ylös ei mee alas!

Oli toinen nappi peräkkäin jo ku jäi kiinni, onneksi se lähtee liukenemaan kohtuu nopeasti ja sit luiskahtaa ales, ei o kovin iloinen olo kun pykii siellä ja päässä sattuu hitosti muutenkin.

Taidanpa heittää paketin reklamaatiopalautuksena apteekkiin ja noottia valmistajille.

Anna hyvän kiertääTorstai 16.11.2006 11:51

Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka ilmoittautuvat kommentoimalla tähän viestiin, saavat minulta jotain itse tehtyä. Jotain kivaa, mitä odottaa tulevaksi postissa. Odottamaan voikin joutua jonkun aikaa, joskus ei vaan millään ehdi tehdä kaikkea haluamaansa. Huomaathan, että tätä varten tarvitsen myös postiosoitteesi (sen voi lähettää sähköpostitse myöhemmin).

Juttuun on tietysti pienoinen koira haudattuna - Nimittäin jos ilmoittaudut, täytyy sinunkin laittaa tämä sama teksti blogiisi ja antaa hyvän kiertää.

Freely translated..

First five people, who comment on this post, will get something self-made from me. Something nice to look forward in the mail. You might need to wait for some time, as there might be not enough time to do everything superbly quick. And notice, I need your post address for sending the thing. (You can e-mail it to me later)

Of course, there is a catch - if you want something, you must also put this same text in to your blog and pass good things around.

Olemmeko tavanneet?Maanantai 27.03.2006 22:18

Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan :-)

Eka setti uninappeja kokeilun alla..Lauantai 26.11.2005 02:17

Lääkärisetä auttoi uniongrlmien kanssa, määräsi nappeja.

10 min sitten otin puolikkaan ohjeiden mukaisesti, toivottavasti tää aineke auttaa nukkumaan kokonaisia öitä vihdoinkin.

Nyt alkaa tulemaan efektejä jo joiden jälkeen iskee unetus, sais tän tekstin valmiiks ennen sitä...

Kaikilla pinnoilla on aura, ja tuntuu että pää pyörii nenä akselina vasemmalle, pieniä aaltoiluja joka pinnassa joka hieman hidastaa oikeinkirjoitusta ku pitää tähdätä näpit oikeille napeille x)

kaikki näkymä tulee tapahtuneen jäljessä huolella, kiva kattoa telkkarin viimeisiä tapahtumia just ku oon kääntyny toiseen suuntaan kirjottamaan tätä, hassunveikeätä.

noin.. ny sit iski kordinaatio ja liikehavainnointihäiriöt päälle
Puolipuutumienn havaittu. ja Lisää näköhäiriöitä

taidan vääntäytyä unille nyt kun kaikki tekstit pomppas ruudun pintan bumpmapattyinä :D

Uusi viikko on täällä!Keskiviikko 02.11.2005 03:07

Vaikkakin on jo keskiviikko mutta kuitenkin, sen verran pöhnässä mennyt alkuviikko ettei taas mitään rajaa. Nyt on olo että olisi jo herännyt siitä alkuviikon pöhnästä, onneksi.

Viikonlopun Anime allnighter Hyvinkäällä hiukan verotti, etenkin viimeinen yö jollooin katottiin Densha Otako (the Train man) japanilainen tositapahtumiin perustuva draamasarja kaikki 11 jaksoa plus speciaali 45-60min jakso putkeen yöllä.. vähänkö hilpeä sarja oikeasti, naurettiin aivan vatsat kippurassa siellä.

Mutta kuitenkin Su-Ma yönä nukuinkin sit ruhtinaalliset 15 tuntia pätkittäin aivan taju kankaalla ja heräsin lopulta hirveään päänsärkyyn tuntia ennenkuin piti mennä opistolle opettamaan Taijia.

No onneksi niitä tunteja voi ohjata rauhallisestikin, perehdyttiin sit pitkälti hengitystekniikan perusteisiin, porukka oppikin verrattain hyvin jopa.

Tiistain olin sit aivan pihalla ku lumiukko ja päänsärky jatkui siihen asti kunnes saatiin paikalliselta SPR tuvalta ruoat ku käytiin niiden mummopartiota hieromassa kouluporukalla. Herkullista lihakeittoa ja herttaisia vanhuksia keiden kanssa oli oikein mukava jutustella siitä sun tästä samalla niiden harteita hieroen.

Mut nyt taas unimaa kutsuu vierailulle ja aamulla opiskelemaan anatomiaa lisää.

Samaa kauraaPerjantai 28.10.2005 04:58

Nyt muutamaa tuntia myöhemmin, kyljen ja olkapään ja hartianseudun lihakset läpikäyty ja puhtaaksikirjoitettu kirjaan. Vielä olisi jälkellä selkärangan toiminnalliset ja tukevat lihakset sekä niskan lihaksisto.

Ja tietenkin ne hemmetin luut ja niiden lisukkeet ja kaikki... puuh.

Taidan luovuttaa ja mennä nukkumaan vaiks kuudeks tunniks ja aamulla jatkaa hieman.

Onneksi huomasin että hieronnan perusteet menee läpi vaikka unissaan, niit on tullu hinkattua tässä kahden kuukauden ajan sen verran huolella NHS osalta että ei mitään rajaa, oon hieronu harjoitustöinä tuplasti sen verran mitä muut oppilaat koulussa. Kun vaihteeksi innostuin ottamaan tuplatahtia muihin verrattuna työharjoitteluissa ;)

Aini mainosta... jos haluutte hyvää hierontaa ni ottakaa yhteyksiä, opiskelija tarttee rahaa ja harjoittelua. halvalla lähtee. :)

AnatomiaaPerjantai 28.10.2005 02:56

Huomenna olisi anatomian tentti, aihealueena selän, kylkien ja kaulan lihaksisto.
Myös selän, käsien ja lantion luusto kaikkine uurteineen, reunoineen nököineen ja upokkeineen pitäis tietää.

Samaan syssyyn pitäisi olla hieronnan perusteet tentti heti perään.

Ja koko setti Latinaksi, onneksi Latina on ihana kieli ;)

Puuh, viimeviikko meni suht pöllyssä ku oli hevimmän puoleiset lääkkeet keuhkoputkentulehdikseen iltaisin ei ole muutenkaan ollut aikaa lukea kun koulusta suoraan töihin joutunut kirmaamaan että saisi elääkseen vähän rahaa.
Eli en o kerinny puhtaakskirjottaa näitä muistiinpanoja ollenkaan ja mul ois nyt sit 2kk edestä muistareita puhtaaks typotettavana... puuh... aika urakka vaikka kivaa onkin.

Ei vaan jaksaisi valvoa enää ja lukea tuohon tenttiin vaiks ois pakko.

Väsyttäis ihan kurkona.

Huomenna tentti olis kahdeltatoista joten siihen asti on kivasti armonaikaa, vois aamulla heräillä ja jatkaa kirjoittelua, jää paremmin päähän ku tekee sen käsin sen sijaan että vaan lukea pänttäisi... Fyysinen oppimistyyli mulla kuitenkin vahvimmillaan oppimiskykytestauksienkin mukaan.

Se selittää osaltaan myös sen miksi kamppailulajit, tanssiminen, liikkuminen ja itsensä ilmaisu fyysisesti on helppoja omaksuttavia ollu aina. On kiva aloittaa uusi laji ja huomata omaksuvansa opetettava tyyli lähes samantien, toki uusien liikeratojen oppiminen vie aikansa mutta ne perusperiaatteet muokkaantuu ihan liiankin helposti omaan liikkumiseen.

Huomen ois kans Hämeenlinnassa Anime allnighter, ihanaa kivaa, pääsee tapaamaan mukavia otuksia ja kattelemaan animea ja pelailemaan pelejä ja pitämään hauskaa uusien immeisten kanssa.

Mut jatkan anatomian parissa vielä hetken ja jätän tän päiväkirjailun toiseen kertaan.

Nukkua.Torstai 27.10.2005 03:20

Pääsin sit nukkumaan aamukolmelta tai jotain sinnepäin, enkä saanut itteeni ylös kun vasta puolilta päivin kun tajunta palautui, söin aamulapan lueskellen päivittäiset foorumit ja painuin takaisin nukkumaan... tuli taas nukuttua sen 10-12 tuntia.

Illalla ku painasin töihin tuli ihmeen kiva olo kun oli maa valkoisena ja lunta leijaili isoina palleroina alas hämyisessä iltailmassa. Töissä oli kivaa ja sain kaikkee kivaa tehtyä, ja helpotuksekseni kuulin että eivät jatkakaan työsopimusta perjantain jälkeen kun se oli katkolla. no olihan se kiva kuuden kuukauden 'kesätyö' x)

Nyt on VIHDOINKIN aikaa jatkaa aktiivista treenailua iltaisin, samoin tuttavien hierontaa.

Aamulla taasen kouluun jip jip jippii, hieronta on kyl ihanaa <3

VätystääKeskiviikko 26.10.2005 03:13

Pitäis painasta nukkumaan, aamul kuitenkin ois koulua ja Fysiologiaa aiheena, 'pitäisi' olla suht pirteänä sielläkin vaihteeksi mutta taitaa olla turha unelma.

Just tuppasin syöneeksi suht hevin iltapalan parinsadan gramman liha-annoksen varustettuna pienellä määrällä pastaa. Oli herkkua mut unipuoli saattaa kärsiä asiasta hiukkasen. No kattellaan sit mimmosia unia se iskisi pään sisään, jos vaiks muistais niitä joitain aamusella.

Eilinen oli suht iloisaa oltavaa koulun ja elämän suhteen kokonaisuudessaan, tai ainakin siihen asti kunnes pääsin töihin illalla, jolloin iski vaan ihan uskomaton tympiinnys siihenkin puljuun vaihteeksi. Onneksi työsuhde on lopuillaan perjantaina, mutta sit pitäis miettiä että mistä hitosta revin rahat asumiseen.

Pitää kaivaa tuttavuuksia esille hierottavaksi, kuitenkin kun pitää sen useamman sata tuntia hierontoja tehdä harjoitustöinä koululle muutenkin niin miksi ei sillä samalla ottaisi vähän elämiseen pientä tienestiä.

Ilma oli kivan kirpakka vaikkakin kylmä, en hirveesti pidä kylmästä vaikka talvi lumipeitteineen onkin kauniin näköistä, se perhanan kylmä vaan on kuolemaksi asti toisinaan, mieluummin 30+ astetta niin olisi edes vähän lämmin olo jolloin voisi alkaa jo ihan urakallakin treenaamaan ulkoilmassa ;)

No mut pitänee tästä varmaan yrittää saada unta etten ihan uneennu huomisilla tunneilla..

Tatah, ja toiste lisää.
- Vanhemmat »