IRC-Galleria

Bambooze

Bambooze

fucking KIPPIS!
Miksi juuri ne kundit ovat viileimpiä joilla on pipo päässä helteelläkin? Miksi monet uskovat varmasti, että horoskoopeista löytyy totuus, vaikkei luvattua pitkää ja tummaa herraa - kaksine ulkomaanmatkalippuineen - ole vaan vieläkään näkynyt? Miksi meille jankutetaan, että viina tappaa aivosoluja, jos porukan tylsimmät tyypit istuskelevat kuitenkin aina kahvipöydässä? Ja miksi muuten viime vuonna lännenstetsoni oli jokaisen naisen muotiasuste? Onko ensi vuonna Hankkija-lippis kansainvälistä muotia?

Miksi minun täytyi opetella lukiossa derivaattoja? Olenko sen jälkeen koskaan derivoinut? Ja mitä hittoa se muuten on tämä derivointi? Niin ja nyt tärkeä kysymys! Onko taivaiden jumalia olemassakaan? Jos niitä on, moniko maailman seitsemästä miljoonasta jumalasta on ihan oikea jumala - ei mikään riihimörkö tai mielikuvitusolento? Miksi Mika jätti McLarenin? Ja osaisiko kaikkiin näihin edelläesitettyihin kysymyksiin vastata se lehdistön kiertohaastattelujen vakiovastaaja - siis tämä 19-vuotias neitonen, jolla on kaksi tekotissiä sekä kokonaista kaksi kevyehköä kipaletta uudella singlellään?

Miksi vakaumukselliset aseistakieltäytyjäpasifistit viskovat kivillä viattomia poliisihevosia? Ovatko poliisihummat edes viattomia - vaiko hirnuvia imperialismin kätyreitä? Onko se perspiraatiota, jos krapula-aamuna heräillessä takavako hikoilee sekä kutiaa? Miten kokonaista kolme naistenlehteä voi kertoa yhdellä samalla viikolla värikuvakansissa _unohdetusta_ Laila Kinnusesta? Mitä vegaani syöttää kissoilleen? Paljonkos se jatkuva kik-herneen syöminen oikein aiheuttaa ilmansaastepäästöjä? Onko islam (joka tarkoittaa alistumista) rauhan sekä suvaitsevaisuuden uskonto, niin kuin kaikki oppineet meille aina kertovat? Pitääkö ortodoksijuutalainen pitkiä sipulisonkejaan sekä mullah hapsottavaa partaansa sen takia, että kumpaisenkin jumala pystyisi erottamaan palvelijansa paremmin isommassakin väkijoukossa?

No totta mooses!

Pitääkö meidän kaikkien trendikkäiden ihmisten pukeutua taas ensi syksynä murretulta rahkasammaleelta vivahtaviin kaprihousuihin? Onko joteski trendikkäämpää ja hienompaa syödä makaroni nuudelina? Elääkö kirja vai voiko kuumahierretty, kloorivalkaistu tuote yleensäkään elää? Elääkö ihmiskuntamme siihen saakka, että auringosta tulee väistämättä valkoinen kääpiö? Mitkä olivat Aleksis Kiven viimeiset sanat? Miks...

(c) Reijo Mäki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.