IRC-Galleria

Viimesiä viedään vuodelta 2007! Joten olisi mukavaa jos sinä kertoisit parhaan muiston/hetken minun seurassani vuodelta 2007.

UUS BIITTI NÄIN JOULUN KUNNIAKSI :)Maanantai 24.12.2007 13:53

www.myspace.com/grazolandia <--- BREAKBEAT <3

HYVÄÄÄ JOULUA <3Maanantai 24.12.2007 12:45

Hyvää joulua kaikille :)

lolMaanantai 26.11.2007 22:17

Seppo
Sepolla on AINA viikset. Seppo kasvattaa viikset heti, kun ne vain alkavat suinkin kasvaa. Jos Sepolla ei ole viiksiä, Seppo on nainen. Seppo kerää postimerkkejä ja on SPR:n toiminnassa mukana.

http://salanimi.blogspot.com/2005/12/ei-nimi-miestja-niin-edelleen.html

:( :s ):Torstai 08.11.2007 12:16

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Jokelan ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi. Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.10.2007 19:55

jotkut nimipäivät tai jtn. liputetaanki mun kunniaks :)

<3Keskiviikko 15.08.2007 03:18

Kävin kattoo Kanye Westin konserttii Rootenkaa. aahh, seoli 2 kertaa parempi ku gamen ja siel oli vitusti parempi meininki! Veti pitkän keikan ja viel hyvin. Siel oli vitu kova DJ ja tää veti iha sairast skrätsii siel :D kaiken huipuks oltii viel siin 4 metrii siit lavast, eli ihan edessä. Saatii hyvää kuvaa Kanyest. Siel oli kans yks kunno Beatboxaaja. sick.
Ei sitte muutaku kiitokset Mr. Westille ja tietenki järkkäreille <3 :)
IHMEPAINI

Eräänä tavallisena koulupäivänä koulussa Kartsa, ja hänen ystävänsä Jonsse, Oskari ja Tuikku istuivat tavallisesti koulunsa rappusilla ja puhuivat peleistä, kuten melkein aina.
Kartsa on hieman luikero luonteeltaan, ja hän päätti mennä kertomaan jänniä salaisuuksia luokkansa isohkoista pojista. Kun Kartsa lähtenyt oli, hänen kaverinsa vain huokasivat ja jatkoivat juttelua Gross Action MegaGame III. Sillä välin Kartsa oli ehtinyt kiertämään salaisuudet mukanaan jo yli 30 oppilasta koulustaan ja pullapojat alkoivat jo huomaamaan, että ilmassa haiskahtaa seläntakana puhumisen merkkejä. Rappusilla

Jonsse, Oskari ja Tuikku olivat vaihtaneet puheen aihetta toiseen peliin, kunnes Jonsselle tuli kakkahätä ja meni vessaan. Sitten Oskari ja Tuikku menivät katsomaan, kuinka Kartsa oli edistynyt puuhissaan. Jumankauta Kartsa oli jo levittänyt salaisuuksia yli 97 oppilaalle, tottakai pullaukkelit tajusivat, että Kartsa oli taas asialla, joten he pistivät päänsä yhteen ja alkoivat miettiä kuinka terminoida hänet.

Kartsa ja kaverit kävelivät käytävää pitkin kohti aulaan ja sitten he törmäsivät pullapoikien laumaan. Tottakai siitä syntyi sanoin kuvaamaton riita, ja pullien johtaja Ville ”Norsu” Korvanen sanoi Kartsalle:
-Vitsi sä oot kyl tyhmä ku sä vaa levittelet jotai tietoi meist!
Kartsa vastasi:
-Nii, koska mä oon niin kova jätkä.
Korvasen Ville kommentoi:
-No ethä oo ees, mä oon paljon parempi tappelee ku sinä senki nuija. Otetaa kuule tappelu , niin voidaa kattoo ketkä on tän käytävän kingit!

Pojat suostuivat, ja niin alkoi tappelu. He laittoivat supernuuskat huuliinsa ja nyrkit heiluivat.
Jonkun ajan kuluttua donitsipullat olivat jo ihan heikkona ja makasivat melkein maassa, kunnes koulun rehtori, Seppo Tulppa tuli paikalle. Tulppa sanoi: -Taas sitä ollaan juostu käytävillä, joten ei muutakun joka iikka kansliaan ja heti!
Pullaveljekset vastasivat yhteen ääneen: -On niin rasittavaa ja paikat kipeänä, että ei pysty! Ei kerta kaikkiaan pysty.
Rehtori sanoi: -Kolme pulloa kokista vatsassa, mikä meni vikaan?
Makaessaan mahakkaat vastasivat:
-On niin hapokasta, että ei pysty!
Tottakai rehtori ymmärsi, että heidän coca-coliensa happopitoisuus yllätti ja hän meni takaisin kansliaan.

No lopulta sitten kävi näin, että Kartsa, Jonsse, Oskari ja Tuikku voitti painin, koska isohkot joivat kertakaikkiaan liian hapokasta kokista ennen tappelua.

Siinä sanoma: EI HAPOKASTA JUOTAVAA ENNEN LIIKUNTAA