IRC-Galleria

oho, siitä on perkele melkeen vuosi ku oon viimeks kirjottanu tänne jotain. :S en muistanu, että siitä on niin kauaa. :D

no, mitäs tässä nyt hörisisi..? jos joku haluaa tulla mun kanssa lukemaan teologiaan niin toivotan kernaasti tervetulleeksi, ei oo mitään yhtä varmasti psykoosia ja pysyviä traumoja aiheuttavaa ku yrittää oppia 3 aikaan yöllä että miksi ihmeessä joku idiootti on oikeasti luullu joskus, että jos mooses sanoo ettei jumalan nimeä saa sanoa turhaan, että se tarkottas, että jos sanot jumalan nimen muuten vaan, niin kuuluu armoton kerubi-kuoron sotahuuto ja salamoita sinkoutuu sun persuksille niin ettet istu viikkoon?! KABOOM!!!

ai niin, btw, ignoranteille voin selostaa että tuossa äskeisessä puhuin keskiaikaisesta katolisesta kirkosta.

vittu hajoo pää!!!!!!!!!

kumpaa rouva suosittelee, terapeuttia vai niskalaukausta?

sanotaan, että yksi luoti poistaa tuhat murhetta, mutta eikös se tuo sitten yhden ison monen pienen tilalle? kuulkaas nyt saatanan hill-billyt, heittäkää se viskipullo helvettiin, antakkee sen kokaiinin olla (koskee myös puuvillatilan omistavia albiino-punikkeja!)

-tulkaa mieluummin mun kanssa leikkimään teologeja ja miettimään, että kuinka monta enkeliä mahtuu neulansilmästä! tällä viikolla erityisnäkökulmana enkelien glorioiden poistamisen vaikutus lukumäärään.

voi perkele, jos joku on oikeasti jaksanu lukea tän, niin tarjoan kahvit. :D no enkä tarjota, SENKIN ADDIKTIT, KERKESITTE JO INNOSTUA! TUNNUSTAKAA!!!

jos moosekselle kasvoi sarvet jumalan ilmestyttyä sille, niin miksei jeesuksella voinu olla sorkkia ja 5 vatsalaukkua? ja kyllä, kyse on lehmistä. teologian ja eläintieteen voi yhdistää hyvin ilman mitään turhia aasinsiltoja, sanotaanhan raamatussakin että jänis on märehtijä.

vittu, tästä ei taaskaan tuu yhtään mitään, käännynpä siis ukkosenjumalan puoleen.

suomeksi sama teille, jotka jo hugoa pelatessanne jouduitte aina kuulemaan että "herää pahvi, viimeistä viedään!":


PERKELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.