IRC-Galleria

Koulu: osa. 1,1Keskiviikko 09.08.2006 22:55

Tänää oli eka päivä uudes koulus, ja oli eka jotain infoo ja mä sain nousta ja koko koulu taputti mulle...
Tuli uusia tuttavuuksia joku 20 ja en muista ku yhen nimen, mut kaikki oli aika mukavia ja tuntemattomat mielellään vei mua mun haluamiin paikkoihin. noh... mun päivä oli tällänen.
6:45 heräsin. 15 minuutin vatsat sun muut aamujumpat, suihku, aamupalaks vähän jotain kuituleipää ja sämpylää. Sit kouluun tsygällä ja se info. sen jälkeen oliki matskuntunti peruttu ja hengattiin ulkona ja muut näytti mulle mistä voi ostaa pitsaa, patonkia sun muuta. Eka tunti oliki sitte tuplatunti kuvista...
kuvis on ihan kivaa mut tää oli tylsin ikinä. 1. en ymmärtäny paskan vertaa ku se puhu niin nopeesti eikä suoraan mulle. 2. me vaan analysoitiin kolmea kuvaa koko tuplatunnit. 3. Se maikka oli hirvee 60v heruttelijapappa.
No loppu se kumminki joskus ja sit oli tuplaunti bilsaa mistä tajusin siitäkin vaan et kerran se puhu lajeista et miks mitkäki apinat ja ihmiset jaotellaan niinku jaotellaan. Sit vikana oli jotain joka oli lukkarissa SW?. Se oli jotain politiikkaa ja taloutta. Nii ja sen lukkarin sain siin ennen bilsaa ni kattelin vähä sitä ja ilokseni huomasin et Heeei!!! mulla on 5h italiaa viikos... ööö... eeei välttämättä (niiiicht unbedingt) mun juttu. Ku tulin himaa ni ei ollu nälkä mut söin silti pari lautasellist spagettii. Väsytti aika hulluna ku oli joutunu turhaan kelailee niin sikana. (Geraldine-systiä väsytti varmaan enemmän ku se tuli vast kolmelt yöl himaan ku se oli robbie williamsin konsertis Nukahin sit yläkerran treenihuoneeseen mun jalan päälle joka puutu taas huolel. Sit se mun joku yhteyshenkilö soitti tänne tänää ja se vaikutti ihan asia naiselt ja se tulee käymää tos maanantaina. Ton Papan nään muuten vast ylihuomen... seki kohtaaminen rupee jännittää.
ps. kyl tää tästä... kortiltakaan en oo käyttäny massi paljo mitään. Mut cashiä kumminki on menny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.