IRC-Galleria

vklSunnuntai 17.12.2006 04:22

Perjantai:
Soitin Julelle (vaihto-oppilasjärjestön kautta tuttu kiva saksalaistyttö) ja se oli kipee, ni eipä sit mentykää Düsseldorfiin. Menin sit M'gladbachiin ja löysin kaikkee, mitä vois joulunjälkeisissä alennusmyynneissä harkita. Siel oli kiva hengailla Tobyn ja Hannahin kanssa, mut sit tuli Laura messiin... Se on ihan kiva porukassa, mut ei helvetti, mniten joku voi olla ärsyttävä ku sen kanssa on kahestaan. Saksantunnillakin istuu mun vieressä ja puhuu itekseen toivoen et joku liittyis sen keskusteluun :D. No kumminki käytiin paris vaatekaupas ja mä ostin siistit nahkahuosut. Sen jälkee pareis eri parfyymikaupois ja haisteltiin, kunnes ei enää mitään haistettu. Siit sit käytii tekee Lauralle yks reikä korvaan.
Luulin ennen et joku läväri on max 20€, mut toi oli 50€... Mut mä kelasin et tatuointi ois kalliimpi ku todellisuudessa on. Kävin vähä kattoo millasen ens kerral otan sieltä messiin. Sit vaan himaan parin kaljan kautta. Ihan kiva päivä/ilta, ku eka kelasin et ihan tylsää ku suurinosa kavereista menee jonnekki synttäreille, mut mä en oo koskaan nähnykkää koko jätkää, ni en viitti messiin. Nyt ku Geraldinekaan ei menny ku se on Münsteris moikkaa kaveriaan ja tulee tänään illal takas

Lauantai:
Aamulla aikasin (viikonlopuks aikasin) ylös, koska piti ehtii viel salille, koska piti mennä suomentaa ja saksantaa vähä lauseita yhelle treinerille. Tuli tietoon aamul kans et meni tiskikone rikki... Klaus vastas siihen vaan et: "no onneks meil on vaihto-oppilas". Tiistaina pitäs tulla uus. Siihen asti voi koittaa jeesata ja iteki pari kertaa spyylata noi astiat. Sit Menin sinne salille ja oli mukavaa lössiä paikalla ja piti tällä kertaa suomentaa "pitää olla 16:00 asti duunissa" sun muuta normijuttuja. Sit kotiin safkalle (piti kiertää kyl vähä ku paloauto tukki tien yhes vaihees) ja oli maittavat lihat ja kastikkeet ja pommesit.
Sit yritin istahtaa telkkarille, ni Frederik kysy, et tuunko mä messiin Hollantiin ja lähtö oli minuutin sisäl. No kiireesti vaan messiin ja vähän sato, mut hyvin se audi kulkee sateessakin. On se outoa ku motarin jälkeen näyttää ja tuntuu kaikki alle 90km/h kävelyvauhdilta. Hyvät tavat on kyl Gabillaki liikenteessä... siin on semmonen reippaasti yli 100m jono, jotka halus kääntyä vasemmalle, mut gabi sanoo et onpa tyhmiä ja ajaa oikeeta kaistaa siihen kolmantena-ajavan minin eteen.
Mut Roermond designer-factory-outlet-center on mukava mesta. Oon jo pitkään kattonu Adidaksen tracktoppeja, mut koskaan raaskinu sitä 65-90€ maksaa, ni nyt löyty alennuksessa ainoo L jäljellä 20€. No siinä ne vikat massit sit meniki... mut en mä nyt ennen joulua enää rahaa tarviikkaan.
Nii ja Hollannissa ollessani Jule soitti, mut kotipuhelimestaan, enkä ois muutenkaan vastannu ku olin Hollannis ja se maksaa paljon. Sit jälkeenpäin soitin siihen numeroon ja sanoin vaan et joo terve sä olit soittanu. Mut sen mutsi oli puhelimessa, eikä oikeen tajunnu tilannetta, enkä mäkään tajunnu tilannetta ja sit se huomas et mä en oo saksalainen, ni älys antaa Julelle.

Tänään: Pitäis mennä nukkumaan, koska aamul mennään kymmeneks Connille aamupalalle kymmeneks, ku sil on synttärit. Täs ny tehny geraldinelle CDitä joululhjaks parit tunnit. Pitäis kans päättää se facharbeitaihe... ja lukee saksankirjaa... ja siivoo huone... ja mennä hammaspesulle ja nukkumaan.--->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.