IRC-Galleria

Be-Bop

Be-Bop

crazy little teddygirl
Kunnianarvoisa herra Malfoy,

Kirjoitan teille poikanne Dracon koulutoverin ominaisuudessa. Koen velvollisuudekseni informoida teitä tietyistä viime aikoina sattuneista tapahtumista.

Epäilin jotakin jo sinä aamuna, kun Draco esitteli ystävilleen tekemiään Harry Potter -vastaisia rintamerkkejä. Hänen ja Harry Potterin välisessä vihanpidossa ei sinänsä ole mitään erikoista, mutta rintamerkkien sisältämät homovihjailut ja Dracon poikkeuksellinen into laittoivat minut epäilemään, olisiko taustalla jotain, mitä en ehkä ollut arvannut. Suoraan sanottuna, herra Malfoy, mietin, onko poikanne homo.

Saman päivän iltana asiat saivat huomattavasti huolestuttavamman käänteen. Draco rynni äkkiarvaamatta Luihuisen oleskeluhuoneeseen, tulossa ties mistä, ja hänellä oli yllään vaaleanpunaiset, lateksiset naisten alusvaatteet. Pyydän anteeksi, että joudun kertomaan tämän teille, herra Malfoy. Se on kuitenkin totta -voitte tarkistaa sen keneltä tahansa luihuiselta.

Ilmestyttyään vetimissään oleskeluhuoneeseen Draco hyppäsi pöydälle ja alkoi tanssia ripaskaa sekä laulaa lajitteluhatun laulua korkealla äänellä. Yritin välittömästi häneen lopetusloitsua, sillä olin varma, että joku on noitunut hänet. Ei tulosta.

Kuitenkin kun Pansy Parkinson käski Crabbea ja Goylea tarttumaan Dracoon auttaakseen hänet ulos tuosta alennuksen tilasta, Draco sai jalat taas alleen ja juoksi pois.

Muutaman tunnin päästä hän kuitenkin palasi takaisin tavalliset vaatteet päällä, joskin ne olivat ehkä vähän sekaisin. Kun kysyin selitystä ripaskakohtaukseen Dracolta, hän tuijotti minua hetken aikaa kummallinen ilme kasvoillaan ja sanoi sitten, että hänen pitää miettiä, ja että minun pitäisi pitää suuni kiinni asioista, jotka eivät minulle kuulu.

Mainitsin hänelle kohteliaimmin, että hänen olisi ehkä syytä kertoa mahdollisista ongelmistaan teille, herra Malfoy. Pahoittelen, mutta vastaukseksi että hän käytti ilmausta "paskan vitut", ja kohdisti sen teihin sekä Häneen-Jota-Ei-Pidä-Nimetä. Olen hyvin pahoillani, että joudun kertomaan tämän teille, olisipa se valetta, mutta ei, se on totta. Pansy Parkinson vahvistaa kertomukseni tarvittaessa.

Ikävät uutiseni eivät kuitenkaan lopu vielä tähänkään. Seuraavana aamuna Draco marssi aamupalalle rinnassaan pinssi, jossa luki Suutelen paremmin kuin Dean Thomas. Ja mikä oudointa, itse Thomas sen paremmin kuin kukaan muukaan ei yrittänyt kirota häntä, kunhan tuhahtelivat. Jäin väkisinkin miettimään, herra Malfoy, mikä yhteys tällä ja niillä aiemmilla Potter-merkeillä oikein oli.

Pahin on kuitenkin vielä edessä: kahtena seuraavana iltana Draco tuli nukkumaan vasta kolmen jälkeen yöllä. Kolmantena aamuna Korpinkynnen ja Puuskupuhin tupien oppilaat pitivät aamupalalla pinssejä, joissa luki sellaisia asioita kuin Harry Potter - The Dragon Master, Kolmiodraama Luihuisessa: Harry vei Pansylta miehen sekä Harry "Romeo" Potter & Draco "Julia" Malfoy. Kun Harry Potter näki nämä pinssit, hän repesi nauramaan, ja kun Draco yritti käydä pinssejä pitävien oppilaiden kimppuun, Potter raahasi hänet kuitenkin ulos ruokasalista. En ole nähnyt kumpaakaan sen koommin.

Kirjoitan teille nyt tuon kolmannen aamun päivänä, mitä pikimmin näkemäni jälkeen.

Vilpittömästi teidän,
Blaise Zabini

"Voi paska", Lucius Malfoy sanoi, kun ei muutakaan keksinyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.