IRC-Galleria

Be-Bop

Be-Bop

crazy little teddygirl

[Ei aihetta]Torstai 01.06.2006 00:32

Noniin. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa <http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ ;;;;;;;;;;;; kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan.

1. Mikä minun nimeni on?
- Jorma.

2. Missä minä asun?
- Kaapissa.

3. Mikä minä olen?
- Olet alkeellisen hiilipohjaisen elämänmuodon epäedustava edustaja.

4. Millainen minä olen?
- Sä oot muuten aika idiootti, tiesitkö?

5. Kuka minä olen?
- Pieni prinsessa jonka patjan alla on herne

6. Mikä on ollut kaikista tärkeintä minun elämässäni?
- Ylensyönti.

7. Mikä on ollut kaikista turhinta elämässäni?
- Haureus

8. Mikä on arvokkain asia mielestäni maailmassa?
- Rakkaus on arvokkainta mitä on. Ja läheisyys.

9. Miltä minä näytän?
- Huulipunalta.

10. Miltä tunnun?
- Pohjaanpalaneelta.

11. Miltä maistun?
- Vuoristoilmalta.

12. Miltä tuoksun?
- Pippuripihviltä.

13. Missä minun kuuluisi olla?
- Savitaipaleella.

14. Mikä minun pitäisi olla?
- Tärkeämpää kuin vastaus on sen etsiminen. Vastauksen kertomalla riistän sinulta polun vastauksen luokse. Ymmärräthän että teen näin sinun parhaaksesi.

15. Mistä minut löytää?
- Navetan takaa.

16. Miten minut tavoittaa?
- No parempi olisi vastailla oikeisiin kysymyksiin.

17. Minkä ikäinen olen?
- Vaihtuu vuosittain.

18. Sukupuoleni?
- Ehdottomasti mies. Tosin asusi on aika naisellinen.[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 19:25

And I think that I can´t go to school today

Without you...
Monday morning

And missing you is something that I never thought I'd have to do
´ You were always there I was there for you too
Don't wanna wake up Monday morning
And of all the evil souls that do survive
How could this world take such a beautiful life
Don't wanna wake up Monday morning
without you.
<3ystävälle joka katosi.
<33

eilen illalla kelailin elämää.Maanantai 29.05.2006 15:01

ja olen vakaasti sitä mieltä että jos tässä kylässä joku tahtoisi oikeasti vetää itsensä narun jatkoksi, niin hän olisi sen tehnyt eikä vain puhuisi siitä.
..sellaiset ihmiset vaan kerjää sääliä.
kannattais mielummi katkaista jalkansa.
tai tappaa vanhempansa.

whatever mut mä vaa kelailin.
Rohkelikkotornin oleskeluhuoneessa oli puuskupuheja.

Rohkelikkotornin oleskeluhuoneessa oli korpinkynsiä.

Rohkelikkotornin oleskeluhuoneessa oli jopa luihuisia.

“Mitä täällä oikein tapahtuu?” Kalkaros oli pahalla päälla. Merlin tiesi, mitä hän itse Rohkelikkotornin oleskeluhuoneessa teki. ”Granger, Weasley, eikö teidän pitäisi olla valvojaoppilaita? Miksi olette päästäneet kaikki nämä ihmiset sisään?”

”Harry ja Malfoy ovat yläkerrassa, professori Kalkaros”, Hermione vastasi ihan kuin se selittäisi kaiken.

Itse asiassa se selitti. Kalkaros istui välittömästi alas. “Ihanko totta? No oli jo aikakin. Kauanko he ovat olleet siellä?”

“Aika kauan. Jossain vaiheessa sieltä kuului joitain todella outoja ääniä. Tiedät varmaan...” Ron punastui, sillä kesken lauseensa hän tajusi, että puhui parhaillaan pahamaineiselle liemien opettajalle.

”Kyllä, luulen tietäväni, mitä tarkoitat, Weasley. Mutta mietinpä vain... Kumpikohan on päällä?”

”Draco”, luihuiset vastasivat välittömästi. ”Hän on kovempi tyyppi, ja sitä paitsi Potterin olemus suorastaan pyytää päästä alle. Hänen tiukka, luinen, pikku-”

”Harry on päällä!” rohkelikot ja korpinkynnet huusivat takaisin. Puuskupuhit kikattivat hermostuneesti, sillä Kalkaroksen läsnäolo ja senhetkinen puheenaihe olivat sekoitus, joka vain yksinkertaisesti ylitti heidän käsityskykynsä.

Riita oli juuri käymässä intensiiviseksi, kun he kuulivat ääniä yläkerrasta. Oudon paukutuksen lisäksi kuului sihisevä ääni.

”Tunnistan tuon paukutuksen, mutta mikä tuo toinen ääni on?” hämmentynyt Blaise Zabini kysyi.

”Harry puhuu kärmeskieltä”, Hermione sanoi ihmeissään. ”Tuo on ehkä kinkyintä, mitä ikinä olen kuullut.”

”Harry on niin selvästi päällä”, Ron huomautti. Kalkaros oli juuri avaamassa suutaan väittääkseen vastaan, kun Draco Malfoyn huutaminen keskeytti hänet.

”Harry, oi, Harry, sihise minulle, sihise minulle kulta...”

Kaikki tuijottivat toisiaan vihaisesti. Harry huusi jotain erittäin sekavan kuuloista kärmeskielellä.

”Draco on top!” Pansy Parkinson sanoi.

”Harry!” Seamus puolusti ystäväänsä.

”Draco!” Kalkaros sanoi ja näytti aidosti ärsyyntyneeltä.

”Harry!” Korpinkynnet väittivät.

”Harry!” Susan Bones kuiskasi.

Kalkaros avasi suunsa viedäkseen tupapisteitä, mutta jälleen Dracon huuto keskeytti hänet:

”Harry, pane minua, Harry! Pane minua kovempaa, juuri niin, oi juuri noin...”

Rohkelikot, korpinkynnet ja puuskupuhit nousivat seisomaan ja hurrasivat. Kalkaros muistutti itseään, että puhuisi Luciukselle myöhemmin Dracon erittäin ei-luihuismaisesta käytöksestä. Sitten hän kaikessa hiljaisuudessa otti rohkelikolta kaksikymmentä pistettä.

”Minähän sanoin!” Ron virnuili luihuisille, jotka parhaillaan mököttivät. ”Draco on Harryn narttu.”

”Se on kyllä ymmärrettävää. Jopa minä haluaisin panna Dracon peppua”, Neville sanoi.

Jopa Kalkaros näytti shokeeraantuneelta. “Ihanko totta, Longbottom?”

Kukaan ei kuullut, mitä Neville vastasi, sillä Harry alkoi taas puhua kärmeskieltä. Tällä kertaa hän melkein huusi. Oleskeluhuoneessa istujat jatkoivat toistensa mulkoilemista, mutta yhtäkkiä Harry vaihtoi takaisin ihmisten kielelle:

”Voi Merlin, Draco, voi Draco, syvemmälle, kovempaa!”

Jokaisen huoneessa istuvan luihuisen naama levisi virneeseen. Rohkelikkojen kasvot valahtivat. Hetken päästä Dracon ääni liittyi Harryn omaan, paukuttava ääni muuttui kovemmaksi kuin ikinä, ja sitten se loppui.

Koska todisteet olivat osoittautuneet ristiriitaisiksi, riita siitä, kumpi pojista olikaan ollut päällä, oli taas alkamassa, kun ovi avautui yläkerrassa.

Rohkelikkotornin oleskeluhuone meni ihan hiljaiseksi.

Harry ja Draco kävelivät alakertaan. Draco virnuili, Harry punasteli ja molemmat näyttivät siltä, että olivat juuri harrastaneet seksiä.

”No, oletko sinä homo?” Ron kysyi Harrylta.
”En!” Harry vastasi. “Auts!” Draco puristi hänen takapuoltaan kipeästi. “Älä! Se on ihan hellänä...”

Luihuiset virnuilivat taas.

“Harry.” Hermione katsoi poikaa merkityksellisesti. “Ensin sinä panet Malfoyta kärmeskielellä ja sitten väität, ettet ole homo?”

Kaikki nyökkäsivät paitsi Harry.

”Mutta hän on silti top”, Dean muisti huomauttaa.

”Bottom!”

”Top!”

”Bottom!”

“Draco on bottom!”

“Harry on bottom!”

“Harryn peppu on pantavampi!”

“Dracon!”

“Dracon!”

“Harryn!”

“Dracon!”

Kinastelu loppui vasta sitten, kun ihmiset yhtäkkiä tajusivat, että Harry ja Draco olivat siirtyneet muotokuva-aukon luokse ja olivat juuri astumassa ulos oleskeluhuoneesta.

Harry laittoi kätensä Dracon takataskuun ja tunsi olonsa erittäin omahyväiseksi.

Kaikki voihkaisivat.

"Harry, et voi kieltää sitä enää. Siis oikeasti, katso nyt vaikka minua. En ole niin homo kuin sinä, mutta en ole täysin heterokaan. Ja Dracon peppu, niin herkullinen kuin se onkin, ei saa minua jättämään aamiaistani väliin. Minä pystyn hallitsemaan itseni. Sinä et. Joten olet homo"

"Enkä ole! Enkä todellakaan ole kiinnostunut Dracon pepusta. En halua puristaa sitä, en halua repiä sitä peittäviä vaatteita pois, en halua haudata nenääni kauniiden, vaaleiden pakaroiden väliin tai laittaa minun.."

"Harry!"

Kunnianarvoisa herra Malfoy,

Kirjoitan teille poikanne Dracon koulutoverin ominaisuudessa. Koen velvollisuudekseni informoida teitä tietyistä viime aikoina sattuneista tapahtumista.

Epäilin jotakin jo sinä aamuna, kun Draco esitteli ystävilleen tekemiään Harry Potter -vastaisia rintamerkkejä. Hänen ja Harry Potterin välisessä vihanpidossa ei sinänsä ole mitään erikoista, mutta rintamerkkien sisältämät homovihjailut ja Dracon poikkeuksellinen into laittoivat minut epäilemään, olisiko taustalla jotain, mitä en ehkä ollut arvannut. Suoraan sanottuna, herra Malfoy, mietin, onko poikanne homo.

Saman päivän iltana asiat saivat huomattavasti huolestuttavamman käänteen. Draco rynni äkkiarvaamatta Luihuisen oleskeluhuoneeseen, tulossa ties mistä, ja hänellä oli yllään vaaleanpunaiset, lateksiset naisten alusvaatteet. Pyydän anteeksi, että joudun kertomaan tämän teille, herra Malfoy. Se on kuitenkin totta -voitte tarkistaa sen keneltä tahansa luihuiselta.

Ilmestyttyään vetimissään oleskeluhuoneeseen Draco hyppäsi pöydälle ja alkoi tanssia ripaskaa sekä laulaa lajitteluhatun laulua korkealla äänellä. Yritin välittömästi häneen lopetusloitsua, sillä olin varma, että joku on noitunut hänet. Ei tulosta.

Kuitenkin kun Pansy Parkinson käski Crabbea ja Goylea tarttumaan Dracoon auttaakseen hänet ulos tuosta alennuksen tilasta, Draco sai jalat taas alleen ja juoksi pois.

Muutaman tunnin päästä hän kuitenkin palasi takaisin tavalliset vaatteet päällä, joskin ne olivat ehkä vähän sekaisin. Kun kysyin selitystä ripaskakohtaukseen Dracolta, hän tuijotti minua hetken aikaa kummallinen ilme kasvoillaan ja sanoi sitten, että hänen pitää miettiä, ja että minun pitäisi pitää suuni kiinni asioista, jotka eivät minulle kuulu.

Mainitsin hänelle kohteliaimmin, että hänen olisi ehkä syytä kertoa mahdollisista ongelmistaan teille, herra Malfoy. Pahoittelen, mutta vastaukseksi että hän käytti ilmausta "paskan vitut", ja kohdisti sen teihin sekä Häneen-Jota-Ei-Pidä-Nimetä. Olen hyvin pahoillani, että joudun kertomaan tämän teille, olisipa se valetta, mutta ei, se on totta. Pansy Parkinson vahvistaa kertomukseni tarvittaessa.

Ikävät uutiseni eivät kuitenkaan lopu vielä tähänkään. Seuraavana aamuna Draco marssi aamupalalle rinnassaan pinssi, jossa luki Suutelen paremmin kuin Dean Thomas. Ja mikä oudointa, itse Thomas sen paremmin kuin kukaan muukaan ei yrittänyt kirota häntä, kunhan tuhahtelivat. Jäin väkisinkin miettimään, herra Malfoy, mikä yhteys tällä ja niillä aiemmilla Potter-merkeillä oikein oli.

Pahin on kuitenkin vielä edessä: kahtena seuraavana iltana Draco tuli nukkumaan vasta kolmen jälkeen yöllä. Kolmantena aamuna Korpinkynnen ja Puuskupuhin tupien oppilaat pitivät aamupalalla pinssejä, joissa luki sellaisia asioita kuin Harry Potter - The Dragon Master, Kolmiodraama Luihuisessa: Harry vei Pansylta miehen sekä Harry "Romeo" Potter & Draco "Julia" Malfoy. Kun Harry Potter näki nämä pinssit, hän repesi nauramaan, ja kun Draco yritti käydä pinssejä pitävien oppilaiden kimppuun, Potter raahasi hänet kuitenkin ulos ruokasalista. En ole nähnyt kumpaakaan sen koommin.

Kirjoitan teille nyt tuon kolmannen aamun päivänä, mitä pikimmin näkemäni jälkeen.

Vilpittömästi teidän,
Blaise Zabini

"Voi paska", Lucius Malfoy sanoi, kun ei muutakaan keksinyt.
Kuka on pahin?" Voldemort kysyi.
"Pimeyden Lordi!" kuolonsyöjät huusivat kuorossa ja heiluttivat pimeän piirtojaan ilmassa.
"Kuka on kovin?"
"Pimeyden Lordi!"
"Kuka on suurin?"
"Pimeyden Lordi!"
"Kuka on homoin?"
"Harry Potter!"

"Väärä vastaus!" Voldemort otti Matohäntää jalasta kiinni ja alkoi hakata hänellä muita kuolonsyöjiä. "Väärä vastaus! Minä olen maailman pahin, kovin, suurin ja homoin velho!"
"Mutta...Potterilla on pitsistä ja käärmeennahkasta tehdyt stringit joka huispausmatsin aikana päällä", Lucius Malfoy yritti.
"Äääk! Minä tapan sen kakaran!" Voldemort kiljui ja heitti Matohännän päin seinää. "Ja Malfoy, sinä vanha pervo kyylä!"
"Miten niin vanha", Lucius kysyi shokissa. "Minä olen nuori ja kaunis ja minulla on kauniit, vaaleat, pitkät, lainehtivat, kimaltelevat hiukset."
"Ääkk! Miksei minulla ole?!" Voldemort karjui ja heitteli Matohäntää seinästä seinään kuin koripalloa.

james on täysi runkku.Sunnuntai 21.05.2006 18:48

Mutta James", Hermione sanoi, kun James jäi taas kiinni tyttöjen makuuhuoneessa vakoilusta.
"Miten sinä pääset aina tänne? Ja tule nyt pois sieltä. Ei Mary Sue ole täällä."

James mönki vähän häpeissään pois Ginnyn sängyn alta.

"Oletko sinäkin tyttö?" Parvati Patil kysyi Jamesilta. Ginny pisti Parvatia taikasauvalla silmään.

"Miten niin?" James kysyi Hermionelta.
"No eihän tänne pitäisi pojan pystyä kiipeämään."
"Eikö? Kyllä minun aikanani ainakin pystyi. Vai miksi luulet, että Lily Evans pamahti 17-vuotiaana paksuksi?" James virnisti.
"No juuri senpä takia Dumbledore asensi portaisiin ns. munatutkataian", Ginny selitti.
"Munatutkataian?"
"Joo, portaat häviävät, jos niiden kiipeäjällä on pippeli."

James raapi päätään. "Minkähän kokoisesta se laskee?"