IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 13.12.2007 02:41

Noh niin tänään tuli vietettyä varsin musarikas päivä. Kuuntelin tänään monet levyt Niihin kuuluivat muun muassa Frank Zappan best of, Depeche Modea, Camelin Moonmadness, The Arkin In Lust we Trust, BLondien eat to beat, Rushia, Mobyn Playta, ja Pain Of Salvationin Be:tä. VOin Suosittella kaikille Musiikkien ystäville tutustumaan noihin artisteihin ja levyihin aivan Huippuja:D!!!
Mitäs muuta. Kaikenlaista. Nyt en ole jaksannut ajatella kovin vakavia.
TOsin Olen ollut oikeasti Viikon uutispimennossa tänään menin sitten lukemaan uutisia. Niin masennushan siitä tulee kaiken maailman ampumakohtauksia,lintuinfluenssa ja vaikka mitä. Voitais oikeasti uutisoida joskus muutakin kun kaikki negaatiiviset asiat. Ehkäpä Niitäkään ei niin paljon tapahtuisi mitä niitä uutisoidaan.
EN tiedä.
Erakoksi ois kyllä kiva asettautua. ärsyttää kun nykyään aina vaaditaan että ollaan puhelimen äärellä silloin, kun se soi.. Enää ei tavata ihmisiä niin paljon kun ennen soitetaan vaan. noh käytän itsekkin puhelinta en sitä kiellä,. mutta se on liian sitova. Tuntuu, että sitä ilman ei pärjätä.
Nekin rahat, tiedot ja taidot joilla kehitetään uusia puhelimia voitaisin käyttää muun muuassa johonkin terveyden kannalta edistävään asiaan, ilmaston parantamiseen ynnä muuta.
Noh Maailmassa riitää virheitä. Voi että. Niin ja niin tämä maailman kauneusihannointi ärsyttää, kun nykyään vaaditaan niin täydellisyyttä ulkonäöltä että huhhoijjaaaa. VOI ETTÄ
PAljon onkin asiaaa. Mutta Jooo ehkä niistä myöhemmin lisää:) Niin joo KAuneus tulee sisältä ja KAuneus on aina katsojan silmässä:D!!! SItä mieltä mie ooon:).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.