IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kauhujen Yö OulussaTiistai 07.10.2008 21:05

Juuri, kun pääsin kehumaan, kuinka rauhallista on ollut asua Oulussa, niin eiköhän viime yö ollut sitten painajaisten yö kirjaimellisesti.

Päätin kerrankin, että nyt menen ajoissa nukkumaan, kun on työhaastattelu seuraavana aamuna, että jaksan olla virkeä ja reipas heti aamulla. Muutaman tunnin pyöreskeltyäni sain vihdoin unen päästä kiinni, mutta yhtä-äkkiä heräsin tosi omituiseen ääneen, en tajunnut heti mitä tapahtuu, mutta sitten huomasin äänen tulevan seinänaapuristani. Ääni alkoi selkeentyä sanoiksi, ja pian joksikin tosi omituiseksi huudoksi. Erotin sanoja Hei Hei Hei,, Ja ei ei ei ja todella järkyttävää kiroilua. Hetken aikaa kuunnellessani päätin nousta ylös ja käydä vessassa ja samalla katsoa onko Katja hereillä. Katja sattuikin tulemaan samaan aikaan huoneestaan ja minä rupesin peloissaan sellostamaan, että seinänaapurissani tapahtuu kummia. Päätettiin sitten, että mennään yhdessä kuuntelemaan, että mikä on meneillään. Kiroilu vaan jatkui, ja omituinen huuto. Tule nyt auttamaan ja Hei hEi Mene Pois Hyi saatana ja jotain tuollaista.

Sitten mietittiin että soitetaanko poliisit, mutta äänet juurikin silloin hiljenivät joten päätettiin ruveta nukkumaan, tosin sillä ehdolla, että jos iskee paniikki voi jompi kumpi mennä toisen huoneeseen nukkumaan. Muutaman tunnin päästä heräsin samaan kiroiluun ja älyttömään huuton. Jossa tällä kertaa ei ollut sanoja. Sitten menin hädissäni Katjan ovelle koputtamaan, että tulen nyt sinne yöksi nukkumaan, etten saa unta omassa huoneessani, kun pelottaa kun ääni oli muuttunnut järkyttäväksi huudoksi. Pian sain unen päästä kiinni, mutta kuulin vielä ennen syvää unta Katjan sanovan, että voi helvetti tuota menoa. Sitten näin jatkoa todellisuudelle unessa, jossa olimme Katjan kanssa minun huoneessa kuuntelemassa sitä kamalaa ääntä, ja sitten aistin, että joku on läsnä meidän kodissa ja näin kuinka joku aivan heiveröinen vaalea tyttö katsoi Katjan Huoneesta meitä (oli Suoraan kuin Kuudenesta aistista se oc:n tyttö siinä pienenä oksentelevana tyttönä) noh sitten koitin Katjalle sanoa, että katso tuolla sinun huoneessasi on joku muu. Mutten saannut ääntä. Sitten herään siihen, Kun Katja sanoo : Maarit Herää, sinä huudat nyt. Heräsin omaan kamalan valittavaan ääneen joka tuntui tulevan jostain aivan todelta kaukaa muista maailmoista. Huomasin että hampaani olivat aivan kiinni toisissaan siis ylä ja alahampaat..

Samaan aikaan Koskelassa Paras ystäväni Miss L oli herännyt siihen kun oli huutannut minun nimeä unessaan, ja tuntennut unessa, että minä olen hädässä. Hänen siskonsa oli nukkunnut myös huonosti viime yönä. Seuraavan kerran heräsin seitsemän aikaan jolloin kuulin vain kerran miehen huudon, mutta nyt myös joku pikku- poika huusi samoja asioita toisesta paikkaa aivan täysiä kuin se seinänaapurin mies. Näin silmissäni pienen pojan jolla oli joku hullun raivo meneillään, herätin luonnollisesti Katjankin ja Katja oli että mitä täällä tapahtuu. Yhtä-äkkiä joku nuorempi mies sanoi jotenkin siinä vaiheessa jo rauhalliselta kuulostavalla äänellä että mitä täällä touhutaan, että nyt loppui tämä. Sitten koko kerrostalo hiljeni. Kummallista aamu oli valjennut ja kaikki hiljeintyivät. Aivan kun kaikki olisivat olleet jonkun oudon hengen vallassa... Pelottavaa ja tämä siis tapahtui oikeasti viime yönä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.