IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kerran kesällä löysin unelmieni mekkosen kirpparilta! Alkuperäinen hinta sille oli viisikymppiä, mutta huomasin, että siltä osastolta saa viidenkymmen prosentin alennuksen, mutta en ollut asiasta varma niin kiikutin tuon ihanan kermakakkua muistuttavan mekkosen kassalle tiedustelemaan asiasta. Kävi ilmi, että sen saa 25 eurolla! Sitten sovituskopissa ilmeni pulma, kävi ilmi, että olen tuhatkertaa liian iso kermakakku unelma mekkoon. Itkuhan siihen silmään sitten pulpahti. Noh eihän siinä sitten mitään, puolet pienemälle ystävälleni se mahtui kuin unelma. Tietenkin.
Tottakai hän päätti ostaa unelmieni mekon silmieni edestä. Luvaten tosin sen minulle jos joskus siihen mahtuisin.
Tämä mekko tuottaa minulle vieläkin harmaita hiuksia ja ikuisia katkeruuden tuntemuksia, vaikka niitä koitankin kovasti peittää, mutta olisi niin kiva ollut pukeutua,kerran elämässäni Barbieksi, koska olen sellaiset tilaisuudet elämässäni ohittannut.( Vanhojen tanssit, tämä siksi koska olin varma etten saa ketään parikseni, häät, kukaan ei ole vielä minua kosinut). Se oli myös siksi unelmieni mekko, koska se löytyi kirpparilta, ja se näytti puvulta jota olisi pidetty 70-luvun amerikkalaisessa elokuvassa nuorten valmistuvien tanssiaisissa. Tämä saatta kuullostaa monelle turhamaisuudelta, ja todella typerältä ja onhan se sitä, mutta jotenkin tuo mekko symboloi minulle unelmaa olla nätti edes joskus, ja se mekko myös räjäytti sen todellisuuden myös naamalleni, etten koskaan voi pukeutua Barbieksi.. en ole enää ikinä niin pieni, kun kymmenen vuotta sitten olin.. Se mekko hukutti unelmani...

Toisaalta täytyy sanoa, ettei se olisi joka tapauksessa ehkä sittenkään käynyt minulle, vaikka siihen olisin mahtunnut, sen väri ei ehkä loppuunsa immarrellut minua lainkaan, ja sen ylä-osa jäi liian lyhyeksi, joten olisin näyttännyt puolta lihavammalta.. ja Voihan olla,, että vielä joku päivä löydän kirpparilta 1 eurolla kauniimman mekon, joka mahtuu minulle, imartelee minun vartaloani, tuoden jokaisen kurvini kauniisti esille.
Silti kaikesta tästä huolimatta jaksan muistuttaa ystävääni, sanomaan kuka sen mekon löysi.. Jotta se tuntuisi vähän edes omalta.. Mutta Se käy täydellisesti ystävälleni, ja eihän se olisi niin HURJA mekko ellei siihen liittyisi tällaista ylimääräistä draamaa. Toivottovasti tuleva toimittaja ystäväni voi kirjoittaa sitten muisteloissaan siitä loistavan pikku jutun.:)
Ja loppujen lopuksi se vaan on mekko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.