IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Huomenta.Perjantai 22.02.2008 10:48

Onpas niin talvinen ja piristävä sää, että oksat pois. Voi ristus, vettä sataa niin että ropina käy. Ja Pekka sano aamutelkkarissa että talvea ei edes tule. Jo on mualima menny malliinsa. Ei ilmeisesti riitä et me yritetään pelastaa maailma kierrättämällä joka ikinen hitsinpimpula. Muidenki varmaan tarttis tehä niin. Ja siitä tulikin mieleen mun eilinen syvällinen pohdiskelu. Lintsille oli kuskattu lunta, että lapset voi laskee hiihtolomalla mäkee. No voi herran jumala miten tyhmää! Jonku perhanan ilmastonmuutoksen takia ei oo etelässä lumesta tietookaan ja sitten kaikessa viisaudessaan joku keksii kuljettaa jollain vekottimella lunta tänne. Eikös se nyt oo vähän ristiriitasta!? Siinä taas myrkytettiin mualimaa ihan turhaan..

Joo että semmosta mietiskelin töissä.....:o)

Tuommonen sää on ihan perseestä. Masentaa vaan. Tulis nyt perkele sitten kevät kerralla eikä tämmöstä paskaa koko ajan.

Huh huh kun ois jo huominen.. Ei oikeen tuo töihin meno taas huvita.. Vaikka olikin johtaja osasto yllättävän hyväntuulinen. Kyllä se vapaa jotain vaikutti, ainoo vaan et ei kamalasti innosta kun tiedän et tänään ollaan varmaan jo ihan normimeiningeissä. Blaah. Ei oikeen suodatin toimi..

Mutta muuten menee oikein hyvin.:O) Jyppikin vaan voittaa kultaa että nasahtaa. Tyhmää vaan kun ne ei oo ikinä pelannu noin hyvin mun faneiluaikana ja sitten kun näin käy niin minen pääse yhteenkään helevetin peliin. Tasan ei käy onnen lahjat..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.