IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Hei...Perjantai 29.02.2008 10:51

Perjantai. Kohta töihin. Kävin tossa aamureippailemassa Vantaalla. Mentiin Taamon kanssa sinne ja ajelin pois, se lähti firman retkelle. Ihanasti paistaa aurinko.

Kun mä pääsen töistä niin sit mä meen taas Vantaalle. HAKEMAAN VERHOT. IIIIIIK!

Huomenna siis Liimattalaan.. IhanaaIhanaaIhanaa..! Pääsee varmaankin taas saareen. Muut kurjat juhlii tänään HIRVIPEIJAISIA. Olen HIEMAN katkera, toinen vuos jo etten pääse ollenkaan..! Aivan perseestä. Mutta ei se paljon haittaa, koska


ME MENNÄÄÄÄN HUOMENNA HIPPOKSELLE!!!!!! Mä pääsen sittenki kattomaan kun Jyppi pelaa hyvin...!!!:o) (Toivottavasti) Hauskaa on myös se, että siellä näkee vielä Raipenkin jäällä, koska se on Jyp-Ilves.

Niin ja muita suuria urheilu-uutisia....... "Matti on uusi maailmanmestari, hei, maailmanmestari, hei, maailmanmestari..!!!" :oD Hyvin se vetää.


Johtaja pääsi taas vittuilemaan. Mulla on pääsiäisenä sitten silläviisiin töitä, että torstaina töissä, perjantaina vapaa ja lauantaina hikiset 3 TUNTIA TÖITÄ!!!!!? Ai että mä kärsin.. Tuo on kaikista hirveintä, et se pääsee hallitsemaan mun elämää tolla vittuilullaan.. Nimittäin mitään oikeeta syytä tohon ei oo, että se ei oo vapaa se lauantai. Kaikkein järkevin vapaa lauantai itseasiassa olis, koska ei oo edes hautajaisia sillon.. Että on se viehättävä ihminen... :o( Ja vielä hirveempää on se, et se on katkassu multa selkärangan. Mä en JAKSA enää tapella..! Aika hajottavaa kun ihan itsestään selvistä asioista kuten tuntien määrästäkin saa taistella.. EN JAKSA ENÄÄ. pISte.

Mutta kyllä mä jaksan..Kesäkuuhun asti, jos on pakko. Ihanaa et mulla on Taamo joka hassuilee ja on ihqu. Ois hirmuisen karmeaa jos ei ois sitä. ois elämä yhtä persettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.