IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

JEEEEEEEE!!!!!!!!!!!Keskiviikko 26.03.2008 17:51

MINÄ SAJIN TÖITÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o)


Uusi paikka ei oo mikään perinteinen kukkakauppa, koska siellä myydään suurinpiirtein kaikkea perseestä perämoottoriin (lue lannoitteista puutarhatonttuihin), mutta leikkokukkiakin löytyy. JA JUMANKAUTA SEHÄN ON JO MELKEESTÄ LOMAA KUN EI AINA TARTTE HIKI PÄÄSSÄ VIUHTOA KUKKAVEKOTUKSIA KASAAN.:o) Uusia kokemuksia pitää olla.

Enpä oo ennen saanu horoskooppimerkin perusteella töitä.......:oD Hyvin pitkälti homma meni niin,et kauheella vaivalla järkkäsin todistukset hienoon kansioon ja miten kävi: Uusi pomo avas nivaskan ja katto ensimmäisestä syntymäajan: "Jaa, sä oot leijona, no ei mua muu kyllä kiinnostakaan"...:oD Selvisi siinä,että hän hyvin pitkälti liputtaa horoskooppien ja tarot korttien nimeen...:o> Hauska nainen.

Sain palkan mitä halusin ja vapaita saa sillon kun tarvii. Töitä tehdään enemmän sillon kun on tarvis, jne. Kuulostaa lupaavalta, mutta entisestä viisastuneena tein määräaikasen sopimuksen ensin heinäkuun loppuun asti.......... Katotaan sit jos alkaa ihan "oikee" kukkakauppa homma poltteleen tai sit jos toi ei ookaan mukava paikka niin pääseepähän sitten helpolla eroon. Oujee.

MÄ OON IHAN PIMPELIPOM! Ens keskiviikkona alotan, joten täs saa ottaa viel ihan lunkisti siihen asti. IHANAJAISTA!!!! Nyt pitää vaan ostaa pyörä. Sinne on niin pitkästi ettei jaksa kävellä.

Kyllä taivaan isä järjestäää.....:oD Sanos ralli-mummukin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.