IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Hei...!Perjantai 11.04.2008 10:59

Siis homman nimi on sitten nykyään se, että mulla on pääsääntösesti viikonloput vapaat!!!???? UU JEE PEIPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nyt teen tän kuun töitä 9-18 joka päivä kun oon töissä. Tästä johtuen tulee tunteja siihen malliin,et loppu kuussa on tiedossa "harmittava" 5 päivän vapaa..........*jammailee* Jumantskikka. Ens kuussa sit paiskitaan töitä pitkää päivää urakalla, kun on äitsyköidenpäivä ja ylppärilakkiaisoppilaittenjuhlat. Sehän vaan passaa mulle.

Oli eilenkin NIIIIIN hauska päivä töissä. Tommonen sekatyö sopii tälläselle mualaiselle paremmin kun hyvin. Onpa siistiä kun saa välillä mennä ulkohommailemaan (roudasin lavallisen kananpaskaa paikasta a paikkaan b, joo, ei kuulosta kivalta, mutta oli auringon paisteessa just sitä) ja sit saa sitoo ja kaikkee. IHANAA. Ja se Taina-Pomo on ihan pirun hauska.

Meijjän Äiti tulee meille tiistaina yöks. Ihmeiden aika ei ole ohi. Tosin, se on Hyvinkäällä vasta 21:00, joten se nimenomaan tulee vaan yöks, mutta kivaa kuitenki et se näkee missä asuillaan ja elellään.

Jep jep, kohta töihin. Mutta ylipäätään... Mä oon niin onnellinen!:o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.