IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Hei taas!Keskiviikko 23.04.2008 11:01

Ja aurinko se vaan paistaa. Huomenna pitäis olla ihan SAIRAAN lämmin päivä!:o) Ruotsissa on kuulemma jo ihan kesä, Tiina oli harmitellu ettei tullu shortseja matkaan.

Oltiin illalla Sakua vahtimassa. Jo on pojassa menoa ja meininkiä vaikka kipee (Muka?!!) olikin. Ei kamalan kipeeltä vaikuttanu...:oD Olemme ilmeisesti päässeet siihen vaiheeseen missä eritellään tyttöjen ja poikien leikit. Toivottavasti menee nopeesti ohi..;o) Illlan paras tais olla, kun luettiin semmosta autokirjaa. Pieni herra osotti yhtä tekstiä erään auton kyljessä ja kerto pokkana mitä siinä lukee: Tässä on ihan rikkinäinen auto...:oD Niinhän siinä just melkeen lukikin.

Ja eikun töihin. Ilmeisesti ens kuussa saa tehdä niin perkeleesti töitä, et ei paljon kotona ehdi kuppaamaan. Noh, ei sen puoleen, nuo sesongithan on sen yhden kerran vuodessa, joten sehän on helppo homma. Pomo kehu mua eilen maasta taivaisiin.. Oon kuulemma niin nopee.:o) No se ei kyl tullu uutisena, mutta kiva että sekin huomas. Minkäs minä sille voin et oon näin helvetin häslä....:oD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.