IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Good morning!Torstai 24.04.2008 11:12

Nyt onkin vuorossa pilvisempi päivä näköjään. Mielenkiintosta. Toissa iltana vielä säätiedotuksessa leuhkittiin et torjantaina on ihan KAUHEAN lämmin.

Se ois sit töihin lähtö kohta. Oon yksin koko päivän, johtaja on paraikaa lentämässä kohti Lontoota. Olipa huvittava juttu, kun illalla soitti hän minulle. Asia koski isä meidän-rukousta.....:oD Neuvoin nimittäin Pikku-Jannea läksyissä tiistaina (piti kirjottaa Isä meidän-rukous puoleen väliin, mä kerroin sen sille) ja eilen sitten puhelu koski sitä, että mitenkäs se loppu menee... Heh, kotiopetusta sivutoimisena...:oD

Saanpas tehdäkin tänään 2 surulaitetta. Kyllä niitä tilauksia kohta rupee satelemaan.. Kun ne näkee miten hyviä niistä tulee....:oD Hohhoh, ei ainakaan itsevarmuutta puutu tässä asiassa...;o)

Joop. Tänään sit töissä puoli seiskaan ja sitten on se harmittava 5 päivää vapaata. Sit rankka yks päivä, vappu vapaa, yks päivä ja la-ma vapaa. Aika raskas loppu kuu ja toukokuun alku. Sit alkaakin täys myllytys, kun on äitsykänpäivä. Koko viikko 9-19 ja vkloppu päälle. Ei haittaa, toukokuu on kerran vuodessa edelleenkin..:o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.