IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Aurinkoista päivää!Tiistai 29.04.2008 14:15

(Kuvassa ihanaisia valkovuokkoja. Eskilstunalaisia sellaisia. Oon hieman kateellinen kummisedälle, kun sen piha oli pullollaan noita... Eli seuraavan kerran kun pääsee sinne autokyydillä on vähän niinku lapiolla töitä...)




Hem igen. Jätte mycket fantastik juttu.

Lentäminen oli hiton hurjaa -- JUU TAAS MA SAIN NAA AAT POIS!!!! Mutta nyt mä näköjään tiedän miten ne saa takasin.....:oD

Uusiks..Lentäminen oli hiton hurjaa --> maisemien puolesta. Muilta osin ainakin mennessä yhtä helvettiä. Mua sattu koko meno matkan korviin niin perkeleesti, että oksat pois. Tullessa ei sit ollukaan ongelmia, kun laskeutumisessa. Mutta ne maisemat oli NIIIIIIN ihania. Ja vitsi miten hienolta näytti pilvimatto sieltä yläpuolelta. Ai että..

Muuten oli reissu ihan ok, mutta oisin paljon mielummin kyllä ollu kotona. Eli aika mitään sanomaton matka.:o) Mutta tulipahan käytyä. Hautajaiset oli ok. Siis mulle, omaiset toki oli kovin surullisia. En oo ennen ollukaan hautajaisissa, missä on jäniskevennys. Nimittäin kun kävelimme saattueessa kappelilta kohti hautaa veti rusakko ainakin kahtasataa meidän edestä. Eli jäniskevennys.

Nyt ois ihanainen vapaapäivä ja huomenna sitten töihin.. Mä otan tänään otan ihan lunkisti. Käyn vaan kaupassa ja teen ruokaa. Muu aika saakin mennä ihan vaan Harry Potterin parissa. Ehkä auringossa tuolla partsilla..:o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.