IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Huomenia..Torstai 17.07.2008 11:01

Ja näin se sitten taas pamahti työaamuksi tämä elämä. Kattelin tuossa naamaa kammatessa, että minä en pidä sitten kertakaikkiaan yhtään näistä hiuksista. Punanen on jees, mutta nää on ihan oudon punaset! Tosin muuttuuhan tuo väri tuosta kun pesee, mutta kuitenki. Ja sit mä joudun riekkuu koko loman hattu päässä ettei väri kulahda auringossa. Meinaan kun se helleaaltohan iskee suurin piirtein 1.8. Tai ehkä jo 31.7. Mutta viimeistään 2.8...:oD

Mä päätin,et kyl mä tuolla jatkan sopimusta. Pienillä ehdoilla.. Ihan semmosen pikkusen palkankorotuksen ajattelin pyytää. Voihan se olla et siltä pääsee itku kun esitän vaateeni, mutta ei se oo tyhmä joka pyytää. Vaan se joka maksaa. (Tässä tapauksessa toivoisin siis, että johtajamme olisi edes vähän tyhmä...:oD)

JOOOOO. Ei paista aurinko ei. Olihan tuosta jo uutisissa viime viikolla, että eipä oo ollu kun viimeks
-93 näin kylmä heinäkuu. Onhan siinä hyvätkin puolensa. Eilen mainostettiin et ei oo ollu sinilevää näin vähän miesmuistiin. Taimitenseoli.

Joopatijoo. Eilen kuulin sitten vähän huonompia uutisia.. Kunhan lääkärille saa ajan Superkoiramme Xollo siirtyy ilmavoimiin....:'o( Onhan se odotettu juttu, mutta eipä se ikinä luopumisen tuskaa helpota... On joo niin hyvä, kun toisella on tuskia, mutta saa kai sitä silti ihminen surra. Onhan se iso muutos, kun on 13 vuotta sitäkin koiraa pällistelly..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.