IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Hei..!Keskiviikko 30.07.2008 11:03

Kaksi päivää töitä... Ja sitten... LOMAAAAAAAAA!!!! Sinänsä ei hirveesti ilahduta kun on pikkuriikkisen töitä ennen kun on valmis lomailemaan, mutta mitäpä näistä. Saattaa saada laittaa kimppuja kasaan aikamoiseen vauhtiin et ehtii tehdä kaiken.

Mökkeily oli aivan huippua joskin turhan kosteaa. Mä en kyl toista kertaa sekaannu terassin rakentamiseen,kun sitä kerran joutuu hirmuiseen humalaan sen kunniaks. Höh. Tosin joo, Niinaa ei saanu humaltumaan edes sillä.

Ois sitte kai ralleja ja kaikkee. Ja vesisadetta. Mä en kyllä jaksa uskoo, et meille niin surkeat loman alotus olosuhteet suodaan mitä ne lupaili. Ei hyvä. Nyt ei tarttis enää kun keksiä et mitenkä ne rallit käytännössä menee. En minä kyllä ehkä ihan joka päivä minnekään halua. Saareen on päästävä saunomaan ja uimaan. (Kun jonkun mielestä se on suorastaan jäistä se vesi.... Ja ei uskalla kun pulahtaa)

Joop, töihin. Toivottavasti mulla lähtee aamu paremmin kun Taamolla. Eka puhelin mehumukkeliin ja sit ei autokaan starttaa. Kovan onnen kundi....:oD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.