IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

...Lauantai 25.10.2008 20:06

Huh huh. Kylläpä tosiaan ottaa pattiin. Mutta on kai tässä maailmassa nyt jotain positiivistakin. Ainakin nimittäin se, että nyt on viikonloppu! Ja sekös on hienoa.. Ihanaa kun huomennakin saa vaan rauhassa herätä ilman inhottavaa herätyskelloa. Ens vkloppuna kaikki onkin sitten toisin..

Pitäis kai ehkä tehdä ruokaa. En oo oikein innostunu ajatuksesta, koska ois tarkotus tehdä lihapullia ja muussia. Tarmo on korjaamassa sitä rottosta (lue corollaa) joten apuja ei ole tarjolla.. Joten mua hieman epäilyttää. Saanhan mä ne tehtyä, en sitä epäile, mutta koville se tulee ottamaan. Ois pitäny keksiä joku toinen ruoka.

Hirvijahtia ei sentään onneks oo tänä vkloppuna.. Mä ehkä saatan vielä ehtiä mukaan. Voi kun joku naksauttas mun mielenkiinnoissa jonkun kohdan siihen suuntaan ettei enää se osasto kiinnostais ollenkaan. Ois paljon paljon helpompaa, kun ei tarttis haikailla sinne jahtiin.:o) Noh, minkäs teet kun se on niin himskatin mukavata hommaa!

Mä en nyt oikein keksi mitä tekisin. Oon tässä pähkiny niitä joululahjoja.. Just äsken keksin kolmannen varman lahjan. Kai sekin on jo jotain. Sen sijaan ottaisin mieluusti ehdotuksia vastaan mitä ihmettä ostaa 9-vuotiaalle kummipojalle.....??? Menee vuosi vuodelta hankalammaks se homma. Ja mitä ihmettä mä taas keksin mummuille...? Ja äitille. Voi hyvä jumala. Noh, kai sitä jotain keksii!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.