IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

HeippaheiTiistai 28.04.2009 14:17

Nyt pärähti päällensä lorvikatarri... MÄÄÄ EN JAKSAIS MITTÄÄ. Tosin en sit tiiä onko nyt pakkokaan.. Pitäs parvekkeen oven lasit vielä pestä. Ja sit mennä kylille ja ostaa silitysrauta ja lauta. Visa vinkumaan.. Meinaan en semmosia omista ja en oikeen kehtaa mennä enää töihin jos en niitä osta. Saatiin työvaatteeks sellaset superhauskat marimekon unikko kankaiset tunikat ja ei jeesus kun ne rypistyy pesussa. Huoh.

Ja minä en ikinä löydä sitä autoa!!!! Mä alan ihan vallan masentua tän asian kanssa.... Kaikki hyvät autot on jotain 3-ovisia enkä minä semmosta halua.. Tyhmää. Mä palautan ne rahat pankkiin ja jatkan corollalla ajamista.. :oD (No joo, ehkä en kuitenkaan..)

Se ois sitte tuo vappu niinku näinä päivinä. Eipä paljon kiinnosta.. Huomenna töihin ja seuraava vapaapäivä onkin sit sunnuntaina. Noh, itseasiassa mua ei nyt ihan kamalasti vituta ainakaan vielä. Pääasia et kesälomatoive meni läpi eli juhannuksena ei ainakaan tartte olla töissä.. :o)))) Ja nyt kun jäät lähtis ja vauhdilla niin parin viikon päästä vois alottaa saareilu kauden kun pääsee keski-suomeen käymäilemään seuraavan kerran...

Mulla on nyt suuri mieliteko jonka haluisin toteuttaa ennen kun jään lomalle. Minä tahtoisin ottaa permanentin. MÄÄ TAHON. En sit tiedä vaan miltä sitä sen jälkeen näyttää. En vaan oikeen tiiä mitä mä semmosia mietin, kun en oo ennenkään päätäni moisilla ulkonäkö asioilla vaivannu... :oD Mä oon niin kyllästyny tähän mun lirutukkaan et joko mä otan ne kikkurat tai sit pätkäsen letin lyhyeks. Jompi kumpi. Tai menee hermo.

Minäpäs koitan nyt vähän aktivoitua.. Ois hyvä leffakin kattomatta, mut jos nyt eka hoitaa noi pakolliset ja sit vasta hankautuu sohvalle popkorni kipon kanssa.... :o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.