IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Huomentapäivee!!!Keskiviikko 13.05.2009 13:28

Auto vaihdettu omiin nimiin. On se ihana. Niiiin ihqupimpula. Oikeesti varmaan aika vaikea ymmärtää mun intoilua, mut ajakaapa ensin 7 vuotta tommosella paskalla kun corolla, josta viimeset 1,5v on joka kerta ollu yhtä suuri yllätys lähteekö käyntiin vai ei.. :oP Joten. ILOITSEN!!!

Metu is back. Se siis heräs taas henkiin. Entistä suurempana.. Ei oo muuten enää mikään pikku hämähäkki hän... HUI. :oD No ei se kyl oikeesti oo yhtään pelottava. Ainakaan kun sitä kattelee lasin tältä puolelta..

Näin niin kamalaa unta et aamulla joutu pyyhkimään kyyneleitä ja siitä ei meinannu tulla loppua, kun kyyneleet valu vielä vessanpöntölläkin.... Mä etin Ronjaa ja Lolaa jossai perämetissä ja loppujen lopuks löysin Ronjan mut se sit vaan hävis pois ja jotain ihmeellistä.. Siinä unessa oli joku ihminenkin hukassa mutta en muista et kuka. Ja Hannu oli hengissä, mut sekin hävis vaan samalla tavalla pois kun Ronjakin. Hyi miten paha oli olla,kun heräs.. Pekkarinen oli pahiksena siinä unessa, mut en muista mitä se siinä teki. :oD Voi rakas alitajunta, anna mun jo unohtaa nuo asiat.......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.