IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Heippatihei vaan kaikille..!Tiistai 07.07.2009 16:35

Niin meni loma. Huitsista vaan ja se oli siinä. Hauskaa oli joka paikassa, mutta se on saletti etten tolla aikataululla enää koskaan suostu samanlaisiin reissuihin. Kun mä osaisin niin kopsaisin jostai netistä kartan ja piirtäisin siihen mutkat mitä vedettiin viikossa. Karkeesti sanottuna Etelä-Ruotsista (Åtvidaberg) Pohjois-Suomeen (Suomussalmi).

(Lomareitti meni näin Hyvinkää-Konginkangas; Konginkangas-Turku-Tukholma-Åtvidaberg-Eskilstuna-Tukholma-Turku-Konginkangas; Konginkangas-Suomussalmi-Konginkangas; Konginkangas-Hyvinkää NOIN 2600KM!!!)

Sen verran väsytti et kun perjantaina pääsin saareen niin huitasin 15h unta enkä ois kyllä sillonkaan heränny ellei Äitsykkä ois tullu kyseleen et oonko ees hengissä.. =) Lomaa väritti myös monenmoiset taudit joista mainittakoon kuume ja ripuli. Jälkitautina on nyt sitten kylki niin kipee, että käsilaukkua en kykene nostaa. Torstaina lääkäri, mutta saaritohtori Penttinen teki jo diagnoosin kylkiluun murtumisesta. Mutta ei kai se nyt voi murtua pelkästä yskimisestä???!! Hauska loma, mutta vaativa. Ja raskas. JaJaJaJa.. :oD Eilen sitten kun lähdin yksikseni ajeleen kotia kohti tuhersin Jyväskylään asti itkua.. Niin pal otti päähän kun ei ehtiny mökillä kun muutaman hassun yön viettää. En kestä, se paikka on henki reikä ja sinne on päästävä useemmin tai mie kualen. Kerta.

Outoa olla töissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.