IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Hei...Torstai 30.07.2009 19:27

Oli eilen TOOOOSI kiva päivä korkeasaaressa. Sääkin helli meitä loppujen lopuks vähän turhankin paljon. Nähtiin kun karhut uiskenteli ja kaikkea, joten oli hirmuisen hyvä tuuri silläkin saralla! Oon kuitenki täs viime vuosina käyny aikalailla monta kertaa siellä ja nyt oli eka kerta kun karhut teki muuta kun nukkua möllötti. :)

Mä jään vkloppuleskeks sunnuntaihin saakka.. Rakspoks lähtee tänään keskariin ja menee huomenna Ranta-ahon väestön kanssa VIP-TELTTAAN Kruununperään......... Jos joku ei voi kuvitella kuinka mua kyrsii etten pääse mukaan ei tunne mua kovin hyvin. :oP Vielä ei harmita, mutta huomenna hymy hyytyy.. Onneks sentään on ralliradio netissä. On sitten muuten varmasti 10 vuotta kun viimeks on jääny rallit väliin.......... Noh. Mä sitten vietän lauantaina kunnon kauneussaunan ja juon viintä ja sunnuntain vietän yhden kirjan parissa, jonka lainasin jo sairaslomalle, mutta mitä en ole vielä avannukkaan. Palautuspäivä näytti olevan 7.8, joten se vissiin kannattas pikku hiljaa alottaa...

Meillä alotti uus työntekijä. Jes. Mulla on parin viikon päästä pe-ma vapaa.... JES. Pääsen sillo torjantainaki jo 17 pois. Ältsin siistii. (Tosin ei siitä kamalastikaan oo hyötyy, koska Tarppi on kuitenki ihan normisti töissä...) Sillon Tiijja aikoo juhlia vanhenemistaan oikeen kunnolla.....!!!! Halukkaat mukaan; ilmoittautukoon mulle. ;)

Mä haluisin kerää mustikoita. Ne on hyviä. Mutta mistä himpatista sitä voi jossai Hyvinkäällä tietää mistä niitä kerätä!!?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.