IRC-Galleria

Bells-

Bells-

Mä tarvitsen mun haavoja, Syviä ja suolaisia, Kun mikään ei tunnu miltään, Kipu korvaa ystävää

^^Torstai 01.12.2005 00:04

Baletti tunnilla oli kivaa <3 Niinhän sielä aina.

Harjoiteltiin joulujuhlaa varten.. Hm. 16- 17. 12 päivä on jyväskylässä kisat ja 18 päivä on toi joulujuhla.. O.o; No ei ainakaan tekeminen lopu. Huolestuttaa vain vähän että miten jaksan muttah..


Pitää jostain repiä edes jonkinlaista motivaatiota tohon luisteluun ja kouluun että selviän hengissä.. Tai edes elämiseen.

Kisapuvut ^^Tiistai 29.11.2005 21:25

Jeij, saatiin tänään kisapuvut \,,/ Ja se oli hyvän kokoinen eli toisin kun pelkäsin ja se ei ollutkaan niin kamalan näköinen kun mitä muistin ^^' Se oli itseasiassa ihan nätti mutta silti jotenkin pienoinen pettymys. Lähinnä toi helma. Olisin niin halunnut tylli helman <3 . . . Tai edes jotain räväkämpää.

Saatiin myös paljetitkin. Paljetti nauhaa ja näin aluksi ainakin 50 yksittäistä paljettia.. Toiset 50 taitaa myös tulla ( OMG O_______O;;; )

Jyväskylän kisojen jälkeen pistän tänne varmaan jotain kuvia siitä puvustua.. Sitten kun olen saanut ommeltua siihen kaikki paljetit ja kisat on ohi niin miuta ei voida hirttää siitä että näytän kaikile minkälainen se kisapuku on ennen kisoja.. ^^


Olen nyt sitten päättänyt etten mene ekoihin kisoihin eli riihimäen kisoihin jotka on nyt lauantaina. Mä en yksin kertaisesti pysty repeytymään kolmeen osaan. Yksi osa olisi nukkumassa, toinen kisoissa ja kolmas koulussa O.o; Kyllä meillon lauantaina koulua. . Nytkin yritän kinuta lupaa ettei tarttisi mennä noilla 9- 12 tunneille vaan menisin kouluun suoraan 12 siihen juhlaan vai mitä sielä nyt ikinä olikaan.. En mie voi tulla kouluun tuurilla 4h yö unilla O.o;

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2005 22:38

Kaikki kaatuu päälle ja pläts. Pieni Sakura tytta on littanana pohjamudissa.

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2005 19:23

Matskun tunnilla.. " Sä olet viillellyt itteäs.. " mie " nih.. pitääkö kaikesta aina huomauttaa? " " mikset sä pidä kummassakin kädessä tollasta ranne hommaa..? " mie " tää ei ole mun ja jos mä jaksaisin välittää siitä että ihmiset näkee niin musta tuntuu että mä pitäisin tota pitkähihasta.. " " no mikset sä sitten pidä? " Mie " no pidä itse ensin vuosi pitkähihasta 24/7 ja tule sitten kysymään miksen jaksa pitää enään pitkähihaista " " . . . . "


Olisin mieluummin vielä TETissä kun koulussa. Onhan koulussakin hyvät puolensa mutta.. Se että muistaa nyt sitten yht' äkkiä mikä kamala koe rytäkkä on tulossa niin.. Ampukaa mut.

Piristäkää.Sunnuntai 27.11.2005 14:22

Piristäkää minua.
Kauniilla sanoilla.

Kertokaa että teen joskus jotain oikein ja etten ole ihan kamala ihminen.

Kertokaa jotain mitä en vielä tiedä.
Jotain jota en ehkä usko mutta kertokaa silti.

Sonata Arctica <3 <3 <3 <3Lauantai 26.11.2005 15:29

OI! Se keikka oli jotain niin ihanaa <3 <3 <3 Oioioi ^____________^;; Ewh, varmasti niiden parhain keikka koskaan ikinä milloinkaan <3 <3 Ne soitti kappaleita joita nei ollut koskaan aikaisemmin soittanut keikalla. Ainakaan niillä keikoilla jotka mie olen nähnyt. Oioi. JA JANI PUHUI! Se PUHUI <3 <3 <3 <3 <3 ^___________^ TOMMYKIN PUHUI <3 Mutta ei se ollut niin kivaa kun Jani puhui <3 Ja se puhui PALJON <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Oioi. Tuli pikkasen kiljuttua ja laulettua ja kaikkea <3 <3 ^====^

Oioi, ei jaksaisi mitenkään odottaa viikkoa että pääsee taas sen keikalle <3 <3 <3

Sonatan keikka \,,/Perjantai 25.11.2005 21:26

Jeij, tänään on Sonatan keikka nosturissa ^___^ Keksin keikka vaatteetkin juuri. Ysiksi keskustaan. Lillutaan sielä tunti ja sitten lähetään Nosturille päin. Oi, kivakiva ^__________^ Sonata <3

[Ei aihetta]Perjantai 25.11.2005 08:58

Äiti ei oikein tykkää miun koneella jumittamisestani ._________. " sä olet kokoajan koneella. Aamulla ja illalla " Noh, aika harvoin kuitenkin olen koneella aamulla .____. Nyt on poikkeus. Oli puoli tuntia aikaa ennen kun pitää lähteä, eh. Ja mä tulen vasta illalla kotiin .__________. Piti toi live päivittää. En mie muuten olisi avannut konetta. Plahplah.


5min aikaa.


Vika TET päivä. Haikeata. Sielä on niin kivaa.. Mie en luota siihen että ne kaksi uutta TETläistä osaa olla sielä. Tai ne on kokoajan lusmuaa. Ne on kavereitä niin ne on kokoajan niin tiiviisti yhdessä ja minnekkään ei voi mennen ilman toista. Ne purkaa pakinkin kahestaa vaikka sen voi ihan hyvin yksin purkaa .____. Ne ei niinkuin tee MITÄÄN yksin, eeh.


2min.


Kone ihan just kiinni.

\,,/Keskiviikko 23.11.2005 11:51

Baletti.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.11.2005 01:34

Miksi äitien pitää aina tietää kaikki kaikesta?