IRC-Galleria

OMG!! I <3 Derek and Derek <3 MeSunnuntai 20.12.2009 02:54

Okej, ja tänker bara säjja vad som har hänt di här senaste dagarna:

Derek o ja e jätte bra kompisar. De va ett papper som vi sku jobba på i par, så han sitter 2 pulpeter bakom mej, sen så sejjer han att jaska jobba med honom. Kuljit vill o jobba med mej så vi jobbar alla tillsammans. Vi pratar och läser. Sen så frågar jag honom va han tänker på för att han tittar så där lenge på en o samma sak, han sejjer ingenting. Sen går de en stund o han frågar mej vad jag täker på, ja sejjer: en kille. Han gissar Justin Bieber ja sejjer nej. Sen börjar han gissa på människor i skolan: Roy, den där hej izabella tyyppin. Ja halvskriker NEJ, sen frågar han saker som om han är i klassrummet, ja sejjer att ja int tänker beätta ti honom. sen i slutet av klassen så börjar vi prata lite om snoboardingo så dä, så ja sejjer att ja ska fara o åka snowboard imåron o sen sejjer jag att han borde komma med mej så e han så dä att om ja sejjer vem ja tycker om så kommer han. Vi har 3 klasser efter den här klassen, o sista har vi ihop så ja sejjer att kanske senare. sista lektionen vi har den dagen e matte. han ber o ber o sen då den lektionen e slut så e dagen slut, vi går ut urklassrummet tillsammans o på vägen till våra skåp,så säjjer jag att jag kan texta honom vem ja tycker om. våra skåp e ganska nära varandra o ja kännde mig så smart för nu får jag hans telefon nummer <3 sen så tar jag mina saker från mitt skåp o han står där vid mitt skåp o ventar. de känns som om han var min pojkvän. sen går vi ut o jag ger honom mitt telefon nummer. direkt jag går på bussen så får jag mitt första meddelande från honom. han lyckas tvinga det ur mej. när jag frågar honom vem han tycker om så sejjer han mej alittle o en typ som heter alex från nån annanstans [ja hatar henne, men ja e ändå glad att dererk tycker om mej lite].

sen, en eller två dagar efter, så sejjer han att han ångra att han itn fråga ut mej i början av åre, o att han vill int att ja ska flytta, o att han kanske t.o.m. ska gråta när jag far [de tar mycke för att få en kille att gråta] han sejjer en massa såndärna saker.

Igår (lörda kväll) så textade Nick mej o sade att tyyppi som heter Ali vill prata med mej o den dä ali killen sa alla möjliga hemska saker, som du int ens vill veta! men ja...

Idag e de Måndag, imåron så e de sista dagen här i wilsonm middle school (skolan ja går till). Alla säger att di tänker gråta, o ja känner mej lixom... nästan lite populär... Ja kommer också att gråta. Derek sejjer också att han kanske kommer att börja gråta.

Derek hadd tråkit här en håltimme så han jorde ett julkort tim mej <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.