IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.03.2007 23:15

tänään ei oikeen huvittanu. oikeesti, miks ei vaan itsestäänselviä asioita voida tajuta !? oih, aurinko paisto tänäänki! mulla oli kevättakki päällä, oon niin rakastunu siihen, se ihastus alkoi jo.. petskun synttäriviikolla, ateenassa ollessani. ihii <3
juon sugar-free raspberry light. mä tiiän et light-elintarvikkeet on pahasta:) ne vaan jotenki ain sujahtaa jääkaappiin.
jääkaapista puheenollen! siivosin tänään meidän kyseisen laitteen! ja sit äiti meni ja laitto mustaleimapaketin väärään paikkaan ja aloin itkemään ja huutamaan kun tuli niin paha mieli. :( mutta sitten hän laittoi sen OIKEALLE paikalle, ja olen nyt iloinen! ja vähän myös hienosäädin äsken kevytmetvurstin sijaintia, se kuuluu kinkun PÄÄLLE ei epäsiististi viereen. ;)
petskuliini oli meillä!<3 me tuota.. no, se sai katsoa kun söin pizzaa :D ja kyllähän me kaikkea muutakin tehtiin, syötiin yhdessä leipää ja juotiin maitoa (: tarjosin jopa miniporkkanoita, mutta hän kieltäytyi.
ajattelin käydä peseytymässä ja sitten menen nukkumaan Lapa Luun viereen. <3
ainiiiiin! lainasin kirjastosta kirjan, aattelin että nykyään kun menee kirja kahdessa päivässä (psyko, oli ihan huono muuten!) niin voisin ottaa oikeen kunnon teoksen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.