IRC-Galleria

Joulu on taas..kohta.Tiistai 20.12.2005 23:48

Np. Marco Hietala - Enkeli Taivaan (Raskasta joulua \m/ )

Ensimmäinen muistikuvani joulusta on humalainen kaljamahainen punanuttuinen
ukko, joka astuu meidän ovesta sisään ja kantaa olallaan mustaa jätesäkkiä.
Juoksen häntä onnellisena vastaan ja tämä vain örähtää "Hyvää pääsiäistä Tero."
Minä järkytyin suuresti, eihän pukki voinut olla tällainen, haisi pahalle, eikä partakaan näyttänyt liian aidolta. Ja mistä lähtien minä olen Tero ollut?
Kiskaisen pukin partaa, se tipahtaa lattialle.
Kiljaisen, itken ja juoksen huoneeseeni kerrossänkyyn yläpedille. Jään sinne itkemään.
Illemmalla, kun pukki oli lähtenyt äiti tuli luokseni ja herätti minut, olin nukahtanut.
Silmäni punoittivat vielä hieman ja äiti yritti lohdutella, että "Pukilla oli vaan kiireinen päivä, eikä se kerenny ihan tälläytyä.."
"Joulupukkia ei oo olemassa." Silloin sen päätin.
-Timo 3v.

Joop..enpä oikeastaan odota joulua suuremmin. Tiedän jo suunnilleen kaiken mitä saan joululahjaksi, koska minun on pakko olla mukana ostamassa minulle tarkoitettuja vaatteita..tylsää sinäänsä..joulussa ei ole yhtään niin paljon jännitystä kuin pikkupentuna. Toivoi aina saavansa kovia paketteja ja luultavasti uuden "Action Manin" tai "Nikko-auton".

Mutta aattoiltaa odotan siinämäärin, että näen isäpuoleni reaktion kun hän avaa minun lahjani hänelle, nimittäin pinkit boxerit, joissa lukee perseessä "Hunk".
Kyllä nimittäin naurattaa että miten minä aina onnistun hänelle jotain tuollaista löytämään (viimejouluna ostin hänelle leopardikuvioiset boxerit, joissa luki "Pantheroes".)

Äidille ja veljilleni en valitettavasti keksinyt mitään, mutta kun isäpuoleni ei ole ostanut äidille koskaan joululahjaa (eli suunnilleen 12 vuoteen), niin pakotin hänet ostamaan äidille tänä jouluna jotain, mitä äiti on jo kauan haikaillut; nimittäin Kalevala-kaulakorun, Talon sydän oli sen nimi. Se on hopeaa. Ja luultavasti lähdemme huomenna sen ostamaan.

Mutta uuttavuotta odotellessa aion nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta.
Uutenavuotena luultavasti Inu-Yashan mökille. Siellä on parasta; omaa rauhaa, puulämmitteinen sauna, lisää omaa rauhaa, hyvää ruokaa ja kaljaa..niin, ja mainitsinko jo oman rauhan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.