IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Jeij, unirytmit ku lepakolla x[Tiistai 06.12.2005 18:47

ihan ku ei muuteni ois vaikeeta nukkumisen kans, ja nyt sit kävi viel näin.. x{ mul ois ollu maanantaina hissan koe, ja luin siihen koko edeltävän yön.. noh, eikös se sitte mikreeni kohtaus yllättäny ku ois pitäny kokeeseen lähtee.. nukuin ja lepäilin sit koko eilisen päivän ja nukahdin viiden kuuden aikaan tänä aamuna.. blaah.. onnex ei ollu nyt kouluu.. mut sas nährä et miten sitä tänä "iltana" nukahtaa.. nytki o nuppi sekasi ku pöllöllä.. ö,O huhuu.. eiku siis tejve..
jaa'ah se siitä lumesta sitten x[ hemmetti!! vihaaan tämmöstä!!! ens talvex muutan hitto alpeille tai jonnekki lappiin et on varmasti lunta o..Ö noh toivottavasti ees joulu ois valkonen.. väsyttääki vaan enemmän ku ei oo lunta nii on niin pimeetä.. hohhoijaa.. taidan mennä tekee safkaa täs välis, nii jos se vaik toimis et
"hyvä ruoka, parempi mieli" x))

JeahMaanantai 28.11.2005 00:54

Vaan olihan taas vkn loppu x) tuli ryypsittyä itteni ja kaikkien semmostenki puolesta jotka ois ite halunnu olla nyt viihteellä, mut ei jostain syystä päässy :) et oli kaiken kaikkiaan ihan kiva vkn loppu, ja lunta tuli ihan tosi paljon hirveesti ö.O hui!! kello on nooooin paljon, ja siellä alkaa nyt c.s.i miami! ja se on pakko nährä! moikka ja hyvät yöt kaikille :))

Ja lumi teki enkelin eteiseen...Lauantai 26.11.2005 16:14

joo'oh, tänä aamuna ku heräsin, niin oli tullu paaaaljon paaaljon lunta... tännään lähretään mikkelliin vähä bilettään.. pitäs varmaan vähä ryyps ryyps x)) elikkäs huomen aamulla takasin tänne sitten tulemme.. hauskat vkn loput vaan kaikille :)

no pitihän se tääki testata x)Perjantai 25.11.2005 02:11

hohhoijaa.. kelloki on jo yli puolen yön.. nyt on toi meidän karvakuonolainen käytetty suihkussa ja kuivattu.. vielä pitäs ite jtn syödä ja käydä nukkuu, ku huomenna vielä ois jaksettava kouluunki asti... ku keksis keinon et millä sitä sais aina raahattuu perseensä koulun penkille.. ja millä sitä sais illalla unta iha ite iha ihmisten aikaan x) mut enköhän mie nyt kokkeile ja huomenna meno jatkuu... öitä Zzzzzzz..
- Vanhemmat »