IRC-Galleria

BlackButterfly

BlackButterfly

Mitähän tämäkin päivä tuo tullessaan vaiko viekö ihan mennessään.

MietteitäSunnuntai 08.03.2009 16:42

On täs ollu kolme kuukautta jo melkein kotosalla ettei oo lähteny minnekkään.. Ja vituttaa sit kunnolla. Jotenkin oon saanu vanhat kaverini takaisin ja alkanu hengaileen niitten kans ja alkanu sit käymään yhes paikas jos on mukavaa (nimee en mainitse voi muille tulla kiusaus tulla kurkkiin ) xD

Jotenkin siel saa ajatukset kohallee ja saa olla ystävien kanssa ja se on niinkun koti.. eipäs ajatella si et se olis joku kapakki.. ei oo siel ei juoda olleskaa muutaku teetä ja sympatiaa.. O.o outoo sinällään et se on paljon mukavampaa ku käydä hällässä kattomas miten muut tuhoo elämäänsä.. joka on toisaalta kans aika jännää ku meillä menee hyvin.. oon mä sen verran kyylä et jotenki tietää mis mennää.. ja sekös on niin huvittavaa viihdettä.
siel vaan pilaa elämänsä.
Mut kyl siel joskus viihtyy jos ulos haluaa lähtee.
eilenkin käytiin vanhassa mestaris- ja ihan selvinpäinn ja pelattiin biljardia ja kuunneltiin vanhojen juoppojen horinoita sivukorvalla.

jotenkin on taas jääny koukkuun Sims2 ja ku ei oo muutakaan elämää oon tehny kaikki tuntemani ihmiset sinne ja sit sekoilen ja pistän kaikki juokseen ilkosillaan siellä juhlissa lol.. (omaa kivaa)

GTA vice sityä on kans tultu pelattua ja tapettuu ukkeleita rannalla ja tehny kaupungissa kaaosta ja ampunu tarkkuuskiväärillä poliiseilta päitä irti.. (en oo seko puran vaan agressioita) Jukka on vaan viel alottellia.. jää aina poliisille kiinni tai kuolee. xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.