IRC-Galleria

Ella 8kk ja lääkärineuvolaTorstai 27.05.2010 15:27

Ella 8kk( korjattu 6kk) : paino 6630g ja pituus 65,6 cm ♥

Kuulemma hienosti kehittynyt tarkkaavainen tyttö, ja kehitys tuohon korjattuun ikään nähden meinais että tyttö on monessa asiassa kehityksessä edellä.

Paino oli nousujohteinen Ellan omalla käyrällä, mut alakanttiin tohon pituuteen nähden. Painoo oli tullu kilon verran lisää kahdessa kuussa. Mut ihmekkös tuo, kun neiti hyörii ja pyörii kuin väkkärä eikä oo kunnolla syöny nyt moneen päivään kun ruokaa on ollu kivempi sylkeä kuin syödä :) Pituutta oli tullu nelisen senttiä lisää edelliseen käyntiin, että spurttia ottanut siinäkin, käyrä nousi melkosesti :D Päänympäryskin oli kasvanu parilla sentillä, nyt 43,7.

Kaikki oli siis ok, korvia myöten. Lääkäri oli ihmeissään kun laitto tytön seisomaan tai istumaan, niin neiti vaan oli ja napotti jämäkästi siinä. Ella esitteli lisäksi punnerrustaitojaan ja näytti myös miten pääsee etenemään puoliksi konttaamalla ja puoliksi ryömimällä.

Saatiin rokotekkin(se tutkimusrokotehomma siis)

*muokkausta*

Katselin just Artun neuvolakorttia..Harmi kun siihen ei oo muuta kirjotettu 8kk kohdalle kun että kaikki ok. 8kk Arttu oppi siis vasta kääntymään, ja näköjään tossa 10kk neuvolakäynnissä on kirjattu tuo että ryömii, puoliksi konttaa :) Artulla on painoo ollu 7775g ja pituutta 68,2 cm, eli reippaasti isompi on jäpikkä ollut :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.